Το παγωτό με γεύση μέντα είναι ότι πιο ξεχωριστό έχεις δοκιμάσει και θα το φτιάξεις μόνη σου πανεύκολα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 φλ. κάσιους μουλιασμένα σε νερό
 - 1 1/2 φλ. φύλλα μέντας, ψιλοκομμένα
 - 1/2 φλ. γάλα αμυγδάλου
 - 1/4 του φλιτζανιού μέλι
 - 1/4 κ.γλ. εκχύλισμα μέντας
 - αλάτι
 - 2 κ.σ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Μουλιάζεις τα κάσιους σου σε ένα μπολ για περίπου 30 λεπτά.
 - Στραγγίζεις τα μουσκεμένα κάσιους και τα τοποθετείς μαζί με τη μέντα, το γάλα αμυγδάλου, το μέλι, το εκχύλισμα μέντας και το αλάτι σε ένα μίξερ.
 - Χτυπάς τα υλικά μέχρι να πάρουν μορφή κρέμας.
 - Μεταφέρεις την κρέμα σε ένα μπολ και την τοποθετείς στο ψυγείο για 30 περίπου λεπτά.
 - Όταν βγάλεις την κρέμα από το ψυγείο, ανακατεύεις την κουβερτούρα.
 - Μεταφέρεις στο ψυγείο για 5 ώρες ακόμα και μοιράζεις σε μερίδες.
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.