Η κόρη του Sylvester Stallone στο catwalk γνωστού fashion brand

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό βλέπουμε όλο και περισσότερα παιδιά διάσημων να εισχωρούν στο χώρο του modeling, όπως η Lily Rose Depp η οποία είναι και μούσα του Karl Lagerfeld, η Iris Law και πολλές ακόμα!

Στο θέμα μας τώρα! Αυτή τη στιγμή που με διαβάζεις γίνεται η εβδομάδας μόδας στο Λονδίνο και το βλέμμα μας έπεσε σε μια ακόμα “απόγονο” γνωστού ηθοποιού. Ο λόγος για την Sistine Stallone (σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες είναι η κόρη του Sylvester Stallone), η οποία έκανε για ακόμα μια φορά την εμφάνισή της σε γνωστό catwalk και συγκεκριμένα στο fashion brand Topshop Unique.

Με τον αέρα και τη φρεσκάδα μιας 18χρονης, κατάφερε να τραβήξει το φωτογραφικό φακό πάνω της και να κάνει όλα τα media να ασχολούνται μαζί της. Στο front row του catwalk είδαμε τη μαμά της και την αδερφή της, Jennifer Flavin και Sophia Rose Stallone, να στηρίζουν τη μικρή Sistine.

H Sistine στο παρελθόν έχει περπατήσει στο catwalk των σχεδιαστών Dolce & Gabbana και του οίκου Chanel. Λες να είναι το επόμενο big it girl;

Read More

And More