Ο Tom Ford αρνήθηκε να ντύσει τη Melania! Η απάντηση του Donald Trump

Ο Σχεδιαστής Tom Ford ανήκει στην ίδια λίστα με τους υπόλοιπους designers που έχουν αρνηθεί να ντύσουν την Melania Trump. O ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: “Πριν από μερικά χρόνια μου είχε ζητηθεί ξανά να ντύσω την Melania και αρνήθηκα. Δεν είναι “απαραίτητη” για την εικόνα και το όνομά μου”. Ο Ford συμπλήρωσε πως είναι οπαδός της Δημοκρατίας και για αυτό το λόγο ψήφισε τη Hillary. Επιπλέον, δήλωσε πως τα δικά του ρούχα είναι αρκετά ακριβά για να τα φοράει η Πρώτη Κυρία της Αμερικής. Καταλαβαίνεις και μόνη σου ότι όλο αυτό έκρυβε και μια δόση ειρωνίας!

Έπειτα, στο red carpet των Golden Globes, ο σχεδιαστής συνέχισε να υποστηρίζει την άποψή του:”Θεωρώ πως ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία πρέπει να φορούν οικονομικά ρούχα που θα είναι προσιτά στους πολίτες και πάνω από όλα θα δημιουργούνται στην Αμερική. Τα δικά μου ρούχα είναι και πολύ ακριβά και κατασκευάζονται στην Ιταλία. Νομίζω ότι οι περισσότερες γυναίκες ή άνδρες στη χώρα μας δεν σχετίζονται με τα δικά μου ρούχα”.

Ο Donald Trump έδωσε τη δική του απάντηση στην εκπομπή Fox & Friends υποστηρίζοντας τη γυναίκα του: “Η Melania δεν ζήτησε ποτέ από τον Tom Ford να την ντύσει. Δεν της αρέσει σαν καλλιτέχνης, ούτε τα σχέδιά του. Δεν είμαι οπαδός του Tom Ford και ούτε πρόκειται να γίνω”.

Read More

And More