Μαρινέλλα: Τα νεότερα για την υγεία της – «Γνωρίζω ότι έκανε και κάτι επεμβατικό» αποκάλυψε ο Λιάγκας

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Μια σύντομη περιπέτεια με τον κορονοϊό που πιθανότατα της προκάλεσε λοίμωξη του αναπνευστικού είχε η Μαρινέλλα. Η σπουδαία ερμηνεύτρια ασθένησε την προηγούμενη εβδομάδα όπου ήταν και η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας της και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη η εισαγωγή της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό και του δημοσιογράφου, Θάνου Βάγιου, η Μαρινέλλα πήρε εξιτήριο και πλέον αναρρώνει στο σπίτι της, ενώ εξακολουθεί να παρακολουθείται από γιατρούς. Την επόμενη εβδομάδα μάλιστα, θα επιστρέψει στις πρόβες μαζί με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου, καθώς στις 27 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. 

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Εγώ άλλα ξέρω. Δεν ήταν κορονοϊός. Εγώ γνωρίζω ότι έγινε και κάτι επεμβατικό αλλά είναι όλα καλά. Κρίνονται όλα εκ του αποτελέσματος. Είναι μία χαρά η γυναίκα».

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164