Η Emily Ratajkowski πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια DKNY

Ναι, το ξέρεις ότι είναι η αγαπημένη μου και ότι της έχω τεράστια αδυναμία. Παρακολουθώ λεπτό προς λεπτό τα επαγγελματικά της βήματα, όπως και τις στιλάτες εμφανίσεις που κάνει. Για αυτό κιόλας την βλέπεις να “πρωταγωνιστεί” σχεδόν σε κάθε μου θέμα.

Η EmRata πρόσφατα δήλωσε ότι δυσκολεύεται να κλείσει δουλειές με μεγάλους σχεδιαστές και οίκους, λόγω του oversized στήθους που έχει. Και η αλήθεια είναι ότι δεν την έχουμε δει σε πολλά catwalks. Παρόλα αυτά, υπάρχει ένας οίκος που της έχει αδυναμία και την έχει ορίσει κεντρικό πρόσωπο των τελευταίων συλλογών του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον DKNY.

Πριν από λίγο καιρό, είδαμε την Emily με τα εσώρουχα να κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης παρέα με το σκυλάκι της και να ποζάρει στο φακό για τις ανάγκες της lingerie campaign του οίκου. Τώρα, η νέα τους συνεργασία για το Φθινόπωρο – Χειμώνα του 2017 και 2018 κρύβει ακόμα περισσότερες εκπλήξεις.

Στο συγκεκριμένο shooting που έγινε από τον fashion photographer Sebastian Faena, η Emily επιστρέφει στους δρόμους της Νέα Υόρκης, μόνο που αυτή τη φορά είναι ντυμένη με τη χειμερινή collection DKNY. H συλλογή απαρτίζεται κυρίως από ασπρόμαυρες αποχρώσεις και έχει μια sporty chic αισθητική που μας αρέσει πολύ.

Μετακινήσου προς τα κάτω, δες τις πρώτες λήψεις και το teaser που ανέβασε η ίδια στο λογαριασμό της στο instagram.

Read More

And More