Αποχώρησε από το Πρωινό στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι αφήνει την εκπομπή στα καλά χέρια των συναδέλφων του, Τάσου Τεργιάκη, Φωτεινής Πετρογιάννη, Άριας Καλύβα και Ελένης Βουλγαράκη χωρίς εξηγήσει τους λόγους.
«Κύριοι συνάδελφοι θα μου επιτρέψετε να αποχωρήσω εγώ σήμερα. Το γνωρίζετε. Αφήνω σε πολύ καλά χέρια την πορεία της εκπομπής. Εγώ θα επιστρέψω κανονικά, πρώτα ο Θεός αύριο το πρωί. Να είστε καλά. Πάμε σε διαφημίσεις, ευχαριστώ πολύ» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Λιάγκας θα βρεθεί στο πλευρό της Φαίης Σκορδά για την κηδεία του πατέρα της, που θα τελεστεί σήμερα το μεσημέρι στο Σταυροχώρι του Κιλκίς.
Διάβασε επίσης:
Φαίη Σκορδά: Οι σπάνιες αναρτήσεις με τον πατέρα της, η απώλεια και τα on air συλλυπητήρια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ