Φαίη Σκορδά: Οι σπάνιες αναρτήσεις με τον πατέρα της, η απώλεια και τα on air συλλυπητήρια

Αντιμέτωπη με μια από τις μεγαλύτερες απώλειες της ζωής της είναι η Φαίη Σκορδά η οποία θρηνεί για τον θάνατο του πατέρα της, γνωστού ακτινολόγου, Δημήτρη Σκορδά.

Όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου, ο πατέρας της παρουσιάστριας έφυγε από τη ζωή μετά από καρδιακό επεισόδιο. Η Φαίη Σκορδά στο παρελθόν είχε μοιραστεί στιγμιότυπα από τις οικογενειακές βόλτες με τον πατέρα της, Δημήτρη ο οποίος ζούσε στο Κιλκίς. 

Το 2016 η παρουσιάστρια είχε ανεβάσει φωτογραφία στο instagram με αφορμή την γιορτή του Πατέρα. «Σ αγαπώ πολύ
Χρόνια Πολλά μπαμπάκα μου»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

Το 2019 η Φαίη Σκορδά είχε δημοσιεύσει φωτογραφία του πατέρα της, αγκαλιά με τον γιο της, Δημήτρη ανήμερα της ονομαστικής τους γιορτής.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

Φαίη Σκορδά – Τα on air συλλυπητήρια από τις παρουσιάστριες

Ελένη Τσολάκη

«Μάθαμε ότι ο πατέρας της Φαίης Σκορδά έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή πολύ ξαφνικά, μέσα στον ύπνο του. Να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολες ώρες είναι οι επόμενες για εκείνη και την οικογένειά της. Είναι μια είδηση πραγματικά συγκλονιστική γιατί πραγματικά μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν ήταν γνωστό ότι μπορεί να αντιμετώπιζε κάτι σοβαρό. Τα λόγια είναι πολύ λίγα για να εκφράσουμε την βαθιά μας στήριξη και τη δύναμη που ευχόμαστε να έχει η Φαίη αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Κατερίνα Καινούργιου

«Διαβάσαμε μέσα από τα sites και το επιβεβαιώσαμε, ότι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Φαίης Σκορδά, στον ύπνο του ο άνθρωπος ήταν νέος σε ηλικία, τον είχα δει πριν λίγο καιρό με τη Φαίη και τη σύζυγό του. Συλλυπητήρια να πούμε, δύναμη και κουράγιο και στη σύζυγό του και στη Φαίη αλλά και στον αδελφό της», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δανάη Μπάρκα

Πριν λίγα λεπτά ενημερωθήκαμε για τη Φαίη Σκορδά και την απώλεια που της συνέβη σήμερα. Της έχουμε ήδη στείλει μήνυμα για συλλυπητήρια, αλλά θα ήθελα και δημόσια να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας σε εκείνη και την οικογένειά της γιατί αυτά τα πράγματα δυστυχώς δεν αντιμετωπίζονται εύκολα. Της στέλνουμε μια αγκαλιά παραπάνω και τα θερμά μας συλλυπητήρια», είπε η Δανάη Μπάρκα.

 

Κατερίνα Ζαρίφη 

«Να της πούμε τα συλλυπητήριά μας, την αγάπη μας, να είναι δυνατή. Πολύ με στεναχώρησε ειδικά αν το έχεις περάσει κι εσύ ακόμα παραπάνω. Να της πούμε πολλά πολλά συλλυπητήρια της Φαίης της αγαπημένης. Της στέλνουμε την αγάπη, την αγκαλιά μας και τη ζεστασιά μας» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το μάθαμε χθες, την ώρα της εκπομπής, αλλά επειδή δεν είχε επιβεβαιωθεί η είδηση, δεν θελήσαμε να το ανακοινώσουμε και να το πούμε πρώτοι, δεν ξέραμε και τι συμβαίνει ακριβώς. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της Φαίης και στην κυρία Εύα, τη μαμά της. Ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, ο μπαμπάς της, Δημήτρης Σκορδάς με την μαμά της, την κυρία Εύα.

Μια πολύ αγαπημένη οικογένεια. Εγώ, από τα πρώτα χρόνια του Alter που κάναμε και παρέα, οι γονείς της έρχονταν συχνά, ήταν και ανύπαντρη τότε… Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια Φαιάκι, να είσαι δυνατή και να σε προσέχει από ψηλά ο μπαμπάκας σου»,

Φαίη Σκορδά – Απούσα από την εκπομπή

Φανερά θλιμμένοι οι συνεργάτες της παρουσιάστριας καλησπέρισαν τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ στέλνοντας τα συλλυπητήριά τους στην παρουσιάστρια για την απώλεια του πατέρα της. 

«Θα έχετε ενημερωθεί ότι έχει χάσει τον πατέρα της και για εμάς όλους εδώ είναι μια από τις πιο δύσκολες επαγγελματικές στιγμές να κληθούμε να κάνουμε Fay’s Time χωρίς τη Φαίη. Δεν μπορεί να γίνει, απλά μηχανικά κάπως θα βγει μια εκπομπή η οποία έχει ετοιμαστεί απ’ όλη την ομάδα», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην έναρξη της εκπομπής.

Όπως έγινε γνωστό από την ιστοσελίδα voria.gr, η κηδεία του πατέρα της Φαίης Σκορδά, θα γίνει σήμερα, Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στις 15.00 στο Σταυροχώρι του Κιλκίς.

Read More

And More