Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το οριστικό τέλος του Πάμε Δανάη: «Δεν είναι όμορφο και κομψό μια ομάδα να μην αποχαιρετήσει στο τέλος της σεζόν»

Πρόωρη αυλαία για το «Πάμε Δανάη» με την Δανάη Μπάρκα. Όπως έγινε γνωστό, αυτή την Παρασκευή 9 Μάϊου η παρουσιάστρια του Mega ολοκληρώνει οριστικά την εκπομπή της.

Η κάμερα του Alpha βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας έξω από το στούντιο της εκπομπής, με την παρουσιάστρια να αποφεύγει να κάνει δηλώσεις, μετά την τελευταία εξέλιξη για το τέλος της εκπομπής της.  

«Αυτό που συμβαίνει στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, η πρόωρη αυλαία, είναι ένα τηλεοπτικό γεγονός το οποίο θα εξετάσουμε», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

«Αρχικά θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά που διατηρούν την ψυχραιμία και το χαμόγελό τους γιατί δεν είναι μια ευχάριστη είδηση για κανέναν μας, ούτε για εμάς που είμαστε σε άλλο κανάλι.

Το να μην μπορεί μια εκπομπή να ολοκληρώσει σωστά στο τέλος της σεζόν. Η Δανάη Μπάρκα έφυγε χθες από την εκπομπή και δεν θέλησε να μιλήσει στους δημοσιογράφους και δικαιολογημένα, ήθελε προφανώς να σκεφτεί, να έχει τον χρόνο της, να διαχειριστεί την όποια κατάσταση», πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Alpha. 

Για τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώνεται πρόωρα η εκπομπή του Mega η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Δεν είναι όμορφο και κομψό μια ομάδα να μην έχει την δυνατότητα να αποχαιρετήσει το κοινό της της στο τέλος της σεζόν. Αυτό είναι που μου έκανε εντύπωση», σχολίασε η παρουσιάστρια του Alpha.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164