Φαίη Σκορδά για πρόωρο τέλος «Πάμε Δανάη»: «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σύντομα ένας πιο ωραίος κύκλος»

Στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών έκανε δηλώσεις η Φαίη Σκορδά το απόγευμα της Πέμπτης 15 Μαΐου.

Η παρουσιάστρια του Buongiorno, μεταξύ άλλων, μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, ενώ ρωτήθηκε και το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Η Φαίη Σκορδά είπε χαρακτηριστικά: «Ένας κύκλος έκλεισε και μέσα από την καρδιά μου εύχομαι σε όλη την ομάδα και στη Δανάη, να ξεκινήσει σύντομα ένας πιο ωραίος κύκλος. Τους το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου».

«Νιώθω ότι αυτή τη σεζόν είναι ακόμα στην αρχή της. Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Εγώ πάντως είμαι ακόμα με την ίδια δύναμη που έχεις όταν ξεκινάς», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό ΣουΣου.

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164