Στάθης Αγγελόπουλος: «Δεν τρέχει κάτι, όλα καλά» – Τα πρώτα λόγια κατά τη μεταφορά του στον Εισαγγελέα

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης 10 Ιουνίου ο Στάθης Αγγελόπουλος, μετά το «επεισόδιο» με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Κουτσαντώνη.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος πέρασε το βράδυ του στο ΑΤ Γλυφάδας, πέρασε το κατώφλι των εισαγγελικών αρχών, μετά την κατάθεση του αστυνομικού της Άμεσης Δράσης που έφτασε στο σπίτι όπου διαμένει η πρώην σύζυγός του με τον γιο τους. Η Μαρία Κουτσαντώνη δεν κατέθεσε μήνυση εις βάρος του πρώην συζύγου του.

«Δεν τρέχει κάτι όλα καλά. Δεν υπάρχει σωματική βία. Δεν υπάρχει σωματική βία» αρκέστηκε να πει ο Στάθης Αγγελόπουλος κατά τη μεταφορά του στον εισαγγελέα.

Ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη στον τραγουδιστή. Ο ίδιος θα παραπεμφθεί για να δικαστεί στο αυτόφωρο όπου σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ζητήσει αναβολή.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164