Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και τον δημοσιογράφο, Γιάννη Μαυρίδη παραχώρησε δηλώσεις η Δάφνη Καραβοκύρη.
Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος απάντησε στο σχόλιο που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για το podcast που έκανε με την Άριελ Κωνσταντινίδη, αλλά και για τον χαρακτηρισμό «κοτέτσι».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Το να μιλάμε σήμερα για μισογυνισμό και σεξισμό, δεν με αφορά. Θα κάνω ότι μπορώ για να μην συμβαίνουν. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι είναι επικίνδυνο τέτοιες απόψεις να ακούγονται. Ο καθένας μπορεί να έχει μια άποψη, αλλά δεν χρειάζεται να τη μοιράζεται πάντα», είπε αρχικά η Δάφνη Καραβοκύρη.
Και συνέχισε: «Όταν χαρακτηρίζεις μια δουλειά κοτέτσι, αυτό λέει πράγματα για εσένα και τη δική σου παιδεία. Όποια δουλειά και να κάνουμε είναι ιερή. Εάν μου έκαναν πρόταση να πάω καλεσμένη στο Happy Day εννοείται ότι θα πήγαινα».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αφού προβλήθηκαν οι δηλώσεις, ο Δημήτρης Παπανώτας θέλησε να παρέμβει στον αέρα της εκπομπής, θέλοντας να τοποθετηθεί εκ νέου για τις δηλώσεις που είχε κάνει.
«Καταλαβαίνω ότι πουλάω αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί ο καθένας να κακοποιεί τις δηλώσεις μου. Στα απλά ελληνικά, από τότε που ήμουν παιδί, κοτέτσι λέγαμε έναν μικρό χώρο που ήταν ατημέλητος. Η συνέντευξη της κυρίας Καραβοκύρη ήταν σε ένα μικρό χώρο, δεν υπήρχε φωτισμός και το σχόλιο που κάναμε στο Happy Day ήταν ότι μάλλον η Άριελ δεν γνώριζε ότι θα είναι βίντεο, νόμιζε ότι θα ήταν μόνο ήχος. Βγήκε ατημέλητη, αφώτιστη, σε μια γωνία ενός δωματίου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.
«Οι δηλώσεις της δείχνουν σε ποια εποχή βρισκόμαστε, που καθεμιά βάζει μέσα σεξισμούς, μισογυνισμούς και ό,τι να ΄ναι. Αυτά είναι μηνύσιμα να ειδοποιήσει κάποιος την κυρία Καραβοκύρη! Είναι δυνατόν; Θα καθόμαστε να απολογούμαστε για την τρέλα της καθεμιάς; Επειδή δεν μου αρέσει ένα πλατό, είμαι μισογύνης; Είναι πολύ ωραίο να συζητιέται αυτό για μένα μάλλον», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Παπανώτας, εκφράζοντας την ενόχλησή του.
«Θα επέτρεπε ποτέ η αρχισυνταξία ή η παρουσίαση του Happy Day να ακουστούν μισογύνικες απόψεις; Η Καραβοκύρη είναι στην κοσμάρα της. Και σας παρακαλώ πολύ, όποιος είναι στην κοσμάρα του δεν θα τα βάζει με μένα για να γίνει διάσημος! Ως εδώ και μη παρέκει!», κατέληξε ο Δημήτρης Παπανώτας.
Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Παπανώτας είχε σχολιάσει: «Να πούμε μία κουβέντα για την Άριελ; Μη το αφήσουμε έτσι, γιατί την έβαλαν μπροστά από έναν τοίχο να κάνει μία συνέντευξη… άσχετο! Έχεις να πεις κάτι πολύ ενδιαφέρον και σοβαρό, γιατί πρώτη φορά το ακούμε όλο αυτό που περιέγραψε, και πας σε ένα κοτέτσι, με τους τοίχους να φαίνονται έτσι, ενώ θα μπορούσες να πας στους καλύτερους δημοσιογράφους να δώσεις αναλυτικά πληροφορίες για αυτά που θες να πεις; Και την παίζουμε κι εμείς και πάμε στο επόμενο βίντεο. Ούτε καν ασχοληθήκαμε!».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ