Αν σίγουρα κάτι αγαπά η Ευγενία Σαμαρά, αυτό είναι τα ταξίδια.
Η ηθοποιός κάθε φορά που βρίσκει ελεύθερο χρόνο ανάμεσα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις επιλέγει να κάνει μακρινά ταξίδια, προκειμένου να γνωρίζει νέες κουλτούρες και πολιτισμούς, και να αποκτά νέες εμπειρίες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μέχρι στιγμής η Ευγενία Σαμαρά έχει ταξιδέψει στο Μαρόκο, το Νεπάλ, τη Νέα Υόρκη, το Περού, την Κένυα, την Αδριατική Θάλασσα, τη Νορβηγία, το Λονδίνο, την Ιορδανία, την Αίγυπτο, την Αφρική και τώρα, αποφάσισε να κάνει ακόμη ένα ταξίδι και να βρεθεί στη Σρι Λάνκα.
Αφού ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της σειράς «Έχω παιδιά» και αφού πέρασε μερικές ημέρες στη Μύκονο με τον σύντροφό της, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, την Ικαρία αλλά και τη Σέριφο στην οποία βρέθηκε με τη Δανάη Παππά, η ηθοποιός αποφάσισε να ταξιδέψει σε έναν ακόμη ιδιαίτερο προορισμό.
Έτσι λοιπόν, η Ευγενία Σαμαρά ετοίμασε βαλίτσες και εδώ και κάποια 24ωρα βρίσκεται στη νησιωτική χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας, στη Σρι Λάνκα από όπου έχει δημοσιεύσει ήδη αρκετά στιγμιότυπα. Μαζί της στο ταξίδι αυτό, όπως η ίδια αποκάλυψε, δεν είναι κάποιος από τους φίλους της αλλά ο αδελφός της, Γιώργος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δες παρακάτω τα πρώτα στιγμιότυπα από το ταξίδι της Ευγενίας Σαμαρά στη Σρι Λάνκα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evgenia Samara (@eugeniasamara)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ