Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Τούνη: «Είχε άστρο, δεν χρωστάει τίποτα γιατί η τηλεόραση την εκμεταλλεύτηκε»

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» σχολίασαν την εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στη Μύκονο με τον νέο της σύντροφο κρατώντας αγκαλιά τoν γιο της.

Η γνωστή influencer αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα, μια αντίδραση η οποία στάθηκε αφορμή για σχολιασμό στην τηλεοπτική παρέα του Mega.

«Την γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks. Αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι είχε άστρο γιατί από το παιχνίδι πέρασαν πάρα πολλά κορίτσια, που σημαίνει ότι και στα social media θα μπορούσε να το έχει χτίσει μόνη της όλο αυτό. Δεν χρωστάει τίποτα γιατί η τηλεόραση την εκμεταλλεύτηκε, όπως εκμεταλλεύτηκε και η Ιωάννα την τηλεόραση», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Το ότι ξεχώρισε όμως τόσο, δείχνει ξεκάθαρα ότι αυτό ήταν δική της ικανότητα. Δεν μπορούμε να λέμε “εμείς σε κάναμε”. Συμφωνώ με την Τίνα Μεσσαροπούλου και τις απόψεις της, δεν μπορείς να ορίσεις πότε η τηλεόραση θα ασχολείται μαζί σου. Όταν γίνεσαι δημόσιο πρόσωπο η τηλεόραση θα ασχολείται μαζί σου», συμπλήρωσε για την Ιωάννα Τούνη η Σίσσυ Χρηστίδου. 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164