Σε μια προσωπική αποκάλυψη προχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου 1 Νοεμβρίου μέσα από την εκπομπή της.
\Με αφορμή την αποκάλυψε της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη ότι η γιαγιά της είχε δει στο φλιτζάνι τα αρχικά του Χρήστου Μάστορα, η Σίσσυ Χρηστίδου παραδέχτηκε ότι και η δική της γιαγιά της είχε κάνει μια αντίστοιχη πρόβλεψη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Εμένα η γιαγιά μου, μου είχε βρει στο φλιτζάνι, ότι το όνομα του άντρα της ζωής μου ξεκινάει από Χ. Εμένα Χ δεν υπήρχε ποτέ στη ζωή μου», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.
«Μετά σκέφτηκα τον Χάρη από το Δημοτικό και λέω “βρε λες να τον έχασα μέσα από τα χέρια μου;”. Δεν ξέρω. Ήταν συμμαθητής μου στο δημοτικό, στη Θεσσαλονίκη, να του στείλω τα φιλιά μου. Δεν τα είχαμε, αλλά εγώ ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του. Άλλο Χ στη ζωή μου δεν έχει περάσει. Μου είχε πει ότι είναι ξεκάθαρο. Μήπως είναι… Χ;», συμπλήρωσε με χιούμορ η οικοδέσποινα του “Χαμογέλα και Πάλι”.
«Γεροντοέρωτας στο μέλλον. Δεν με ακούς τόση ώρα που σου μιλάω, μεταφορικό ήταν το Χ», της επισήμανε με χιούμορ ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.