Τον Γιώργο Αγγελόπουλο υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας 15 Δεκεμβρίου στην εκπομπή «The 2night Show».
Ο νικητής του Survivor, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη ζωή στη Σκιάθο, για τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση και την κόρη τους, Ουρανία αλλά και για τις επιλογές του μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Μένουμε στη Σκιάθο περισσότερο. Πηγαινοερχόμαστε όσο μπορούμε, γιατί δραστηριοποιούμαστε και οι δύο επαγγελματικά εκεί. Ετοιμάζουμε κάτι και για το καλοκαίρι μαζί, ένα χώρο εστίασης, γιατί μας αρέσει η Σκιάθος. Και μας αρέσει να είμαστε και με το παιδί. Δηλαδή και η Δήμητρα και εγώ έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα για να έχουμε χρόνο με το παιδί», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος..
Για την κόρη του, στάθηκε στη μεγάλη αλλαγή που έφερε στη ζωή του λέγοντας: «Με το που ήρθε, την κατάλαβα να αλλάζει. Σκέφτεσαι διπλά, τριπλά. Έχεις αυτή τη νέα προσθήκη στη ζωή σου, να μεγαλώσεις έναν άνθρωπο, αλλά και παράλληλα αυτή τη γλύκα. Είναι μια ιδιαίτερη χαρά. Σκοπός ζωής. Έχω αλλάξει πάρα πολλά πράγματα για την μπέμπα μας και για τη Δήμητρα, γιατί και αυτή είναι βράχος δίπλα σε αυτό το πράγμα που λέγεται ανατροφή ενός παιδιού».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όσον αφορά το Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθάρισε γιατί δεν θα γύριζε ξανά ως παίκτης: «Είναι ότι αισθάνομαι πάρα πολύ γεμάτος και ευγνώμων για αυτό που έζησα, ο τρόπος που επιτεύχθηκε και το μετά ως προς το τι ευκαιρίες μου δόθηκαν… It’s enough. Και εμένα με γοήτευσε πολύ και η δημοφιλία και οι προτάσεις και μια καινούργια συνθήκη που δεν είχα φανταστεί, αλλά ευτυχώς αρνήθηκα κάποια πράγματα και έζησα και επέλεξα να ζήσω και περισσότερο στη Σκιάθο, γιατί για μένα έχει σημασία αυτό και δεν είναι κριτήριό μου πρώτα τα χρήματα».
Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος παντρεύτηκε τη Δήμητρα Βαμβακούση τον Σεπτέμβριο του 2023. Λίγους μήνες αργότερα, το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα κοριτσάκι, το οποίο γεννήθηκε τον Φεβρουάριου του 2024.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
