Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η εξομολόγηση για τον γιο της – «Ανακαλύπτω κι εγώ τον εαυτό μου, γνωρίζω έναν νέο ρόλο»

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, και μεταξύ άλλων, απάντησε για τη νέα της καθημερινότητα με τον γιο της και το πώς αναμένεται να περάσει τις φετινές γιορτές με την οικογένειά της. 

«Από την στιγμή που ήρθε, είναι κάθε μέρα γιορτή. Κλισέ, αλλά θα είναι ακόμα πιο ζεστές και πιο φωτεινές, δεν ξέρω τι να πω», είπε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. 

«Υπάρχουν πάρα πολλά συναισθήματα πρωτόγνωρα που δεν τα φανταζόμουν. Ανακαλύπτω κι εγώ τον εαυτό μου μαζί με το μωράκι, γνωρίζω κι εμένα σε έναν νέο ρόλο, σίγουρα έχουν αλλάξει πράγματα», πρόσθεσε η ηθοποιός, ενώ σε ερώτηση για το όνομα που θα δώσουν στον γιο της: «Έχουμε καταλήξει στο όνομα αλλά είναι ακόμα».

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμων Κουρής έγιναν γονείς τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Οι δύο ηθοποιοί ήρθαν κοντά την περίοδο που συμμετείχαν μαζί στη σειρά «Παγιδευμένοι» στον ANT1. 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164