Αντώνης Ρέμος: Η στιγμή που συγκινείται με την παρουσία της 11χρονης κόρης του στη συναυλία του στο Λονδίνο

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της πολυετούς πορείας του έζησε ο Αντώνης Ρέμος στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια της πρώτης συναυλίας της επετειακής του περιοδείας για τα 30 χρόνια καλλιτεχνικής διαδρομής.

Η ιστορική σκηνή του «The London Palladium» φιλοξένησε την έναρξη της μεγάλης του περιοδείας, σε μια βραδιά γεμάτη επιτυχίες, έντονα συναισθήματα και θερμή ανταπόκριση από το κοινό.

Ωστόσο, η πιο δυνατή στιγμή της βραδιάς δεν ήταν κάποιο από τα διαχρονικά του τραγούδια, αλλά η παρουσία της 11χρονης κόρης του στην αίθουσα.

Σε μια παύση του προγράμματος, ο αγαπημένος καλλιτέχνης δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του όταν αντιλήφθηκε την κόρη του να τον παρακολουθεί από τις πρώτες σειρές.

Αφού ερμήνευσε το τραγούδι «Όλα για εσένα», απευθυνόμενος στην κόρη του ακούγεται να λέει: «Πανάθεμά σε Λενιώ, με κάνεις και συγκινούμαι». 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164