Η Σίσσυ Χρηστίδου και η ομάδα της στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» δεν θα μπορούσαν να μη σχολιάσουν και εκείνη την κόντρα που ξέσπασε αυτή την εβδομάδα μεταξύ του Δημήτρη Ουγγαρέζου και του Κώστα Τσουρού.
«Ακόμα κι αν έχεις μια τέτοια άποψη, δεν τη λες. Για μένα το λάθος είναι ότι την είπε. Είναι αυτό που ο Δημήτρης έχει αυτή την ειλικρίνεια που θέλει να πει αυτό που σκέφτεται. Είμαι σε θέση να ξέρω ότι ο Δημήτρης με αυτούς που είναι πίσω από τις κάμερες έχει πάρα πολύ στενή σχέση. Υπάρχουν παρουσιαστές που δεν ξέρουν καν τα ονόματα των οπερατέρ και υπάρχουν και άνθρωποι, όπως ο Δημήτρης, που θα τον δεις στην ταβέρνα με τους οπερατέρ» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του Mega.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που τον νοιάζουν πάρα πολύ όλοι οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε μια εκπομπή. Συνεπώς, σίγουρα δεν ήταν αυτή η πρόθεση. Για μένα του ξέφυγε κάπως αυτό που είπε! Νομίζω ότι πιο πολύ στόχο είχε τον ΣΚΑΙ» συμπλήρωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.
Aφορμή για την «κόντρα» των δυο δημοσιογράφων στάθηκε η άποψη που εξέφρασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το πρωί της Πέμπτης 26 Μαρτίου για τον Κώστα Τσουρό στο Buongiorno και την πρόωρη αυλαία που φημολογείται ότι θα πέσει στην εκπομπή του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η εκπομπή του Κώστα Τσουρού, «Το χουμε» ξεκίνησε να προβάλλεται τη φετινή σεζόν καθημερινά στις 15.30 με διάρκεια δυο ωρών. Στη συνέχεια ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν. Η εκπομπή μεταφέρθηκε στις 16.00 και η διάρκειά της μειώθηκε στη μία ώρα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα, η εν λόγω εκπομπή θα ρίξει πρόωρα αυλαία, καθώς στο πλατό που φιλοξενείται, θα πρέπει να στηθούν τα σκηνικά για τα γυρίσματα του Dragon’s Den.
Με αφορμή αυτή την τελευταία εξέλιξη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που από την πρώτη στιγμή που μειώθηκε η διάρκεια της εκπομπής, είχε εκφράσει την άποψη ότι θα ήταν προτιμότερο να κοπεί, έκανε λόγο για επαγγελματικό ευτελισμό του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ.
Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε πως πλέον η εκπομπή φτάνει τα μηδενικά ποσοστά τηλεθέασης, και πως, παρότι ο Κώστας Τσουρός θα έπρεπε προκειμένου να προστατεύσει τον ίδιο και τους συνεργάτες του να ζητήσει να κοπεί η εκπομπή, εκείνος προτιμά να παραμένει στον τηλεοπτικό αέρα ως κεντρικός παρουσιαστής, ακόμη κι αν αυτό είναι για 5 λεπτά και με ποσοστά τηλεθέασης που αγγίζουν το 0/8%.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.