Για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για τη ζωή του Νότη Σφακιανάκη αλλά και το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο τραγουδιστής έχει επιλέξει να αποτραβηχτεί από τα φώτα μίλησε η Ρούλα Χάμου.
Πιο συγκεκριμένα, η Ρούλα Χάμου παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και στη δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή όπου αποκάλυψε, «Ετοιμάζω ένα ντοκιμαντέρ για τον Νότη Σφακιανάκη. Είναι επόμενο να απασχολεί η ζωή του. Θέλω να υπάρχει όλο αυτό το υλικό σε ένα ντοκιμαντέρ που να μπορούν να το απολαύσουν οι θαυμαστές του και οι άνθρωποι που δεν τον έχουν δει ποτέ ζωντανά. Είναι περιστατικά που έχουμε βιντεοσκοπήσει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Εκτείνεται από το 1993 που τον γνώρισα μέχρι πριν από λίγο που αποφάσισε ο ίδιος να ιδιωτεύσει και νομίζω ότι είναι πάρα πολύ ενδεικτικό υλικό του χαρακτήρα του».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Αυτή η εσωστρέφεια που επιδεικνύει αυτά τα τελευταία 6-7 χρόνια, δεν είναι ένδειξη μυστικοπάθειας. Για ανθρώπους που έχουν ζήσει στα κόκκινα, όπως αυτός, οι εντάσεις κάποια στιγμή πρέπει να υποχωρούν και να έχει μια πιο στενή και βαθιά σχέση με τον εαυτό του» πρόσθεσε σε άλλο σημείο.
Τέλος, η Ρούλα Χάμου μίλησε και για τη σύζυγο του Νότη Σφακιανάκη, Κίλι που έφυγε από τη ζωή πριν έξι μήνες.
«Το απόγευμα που συνέβη το μοιραίο, με ειδοποίησε η κόρη της ότι τα πράγματα δεν ήταν καλά και την ώρα που τη μετέφερε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε, ξεκίνησα κι εγώ για το νοσοκομείο, για να μπορέσω να συμπαρασταθώ κυρίως στην Αφροδίτη. Μιλάμε για μια αγγελική ψυχή» είπε.
Θυμίζουμε ότι τα τελευταία 24ωρα ο Νότης Σφακιανάκης βιώνει μια νέα δοκιμασία αφού από τη ζωή έφυγε η αδελφή του, Πολυάννα, η οποία τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ