Όπως έγινε γνωστό, η Αθηνά Κλήμη ήταν ένα από τα μέλη της ελληνικής κριτικής επιτροπής της Eurovision και δέχτηκε αρνητικά σχόλια στα social media. Η νεαρή δημοσιογράφος, την οποία απολαμβάνουμε καθημερινά στην «Κοινωνία Ώρα Mega» απάντησε στην κριτική που της έκαναν οι χρήστες των social media.
Όπως εξομολογήθηκε, πληροί μερικά από τα κριτήρια που υπήρχαν για την ένταξή της στην κριτική επιτροπή, ενώ βρίσκεται μέσα στο target group μεταξύ 20 και 30 ετών.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Αθηνά Κλήμη είπε χαρακτηριστικά: «Είδα πριν λίγο ότι είχε γίνει viral το βίντεό μου στο TikTok που αποκαλύπτω ότι ήμουν κι εγώ μέλος της κριτικής επιτροπής της Eurovision και πάμε να απαντήσουμε σε μερικές απορίες. Οι πιο συχνές ήτανε γιατί επιλέχθηκα και με ποια κριτήρια επιλέχθηκα.
Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι στην κριτική επιτροπή δεν πρέπει να είναι μόνο μουσικοί και στιχουργοί, αλλά άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται σε σημαντικά positions, είτε στο χώρο της δισκογραφίας, είτε στο χώρο της τηλεόρασης, είτε στο χώρο της μουσικής, είτε σε οτιδήποτε έχει σχέση με τα καλλιτεχνικά. Γι’ αυτό σε επιτροπές βλέπετε ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να είναι είτε μουσικοί, στιχουργοί, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, τηλεοπτικά πρόσωπα, αλλά φυσικά και άτομα της δισκογραφίας και χορογράφοι και χορευτές.
Εγώ πράγματι πληρώ μερικά από αυτά τα κριτήρια, καθώς εργάζομαι και στη δισκογραφία αρκετά χρόνια, και σε ελληνικό και σε ξένο label, όπου είχα συμμετάσχει μάλιστα σε promo Eurovision, και τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, και εργάζομαι και στο νούμερο 1 μουσικό κανάλι της χώρας μας.
Να πω επίσης, επειδή είδα και κάτι άλλα σχόλια, ότι η κριτική επιτροπή δεν πληρώνεται, πάει και το κάνει αφιλοκερδώς αυτό. Κι όσον αφορά στην ηλικία, πέρα από τους πολύ καταξιωμένους ανθρώπους που βρίσκονται σε επιτροπές και που βρίσκονται πάρα πολλά χρόνια στο χώρο της μουσικής και του θεάματος, η EBU ζητάει να υπάρχουν μέσα και άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται στο ηλικιακό target group 20 με 30 ετών, γι’ αυτό και φέτος προστέθηκαν άλλα δύο μέλη στην επιτροπή. Και last but not least, ο κάθε άνθρωπος ψηφίζει με δικά του κριτήρια στην επιτροπή, δεν ξέρουμε τι ψηφίζει ο διπλανός μας και γίνεται στο τέλος ένας συμψηφισμός, μαζί και με τις ψήφους του κοινού. Ελπίζω να βοήθησα, καλή εβδομάδα σε όλους και το “βύσμα” δεν το ακούω.
@___klemens Απάντηση στον χρήστη @Bridal Make-up είπα να απαντήσω σε μερικά σχόλια! Ευχαριστώ και για τα θετικά σχόλια, το εκτιμώ πολύ! #eurovision2026 #eurovisionjury ♬ πρωτότυπος ήχος – athinaklimi_
Η Αθηνά Κλήμη εμφανίζεται στην Κοινωνία Ώρα MEGA δίπλα στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη. Παράλληλα αρθρογραφεί (Ta Nea.gr) ενώ συνεργάζεται με το MADTV όπου παρουσιάζει την εκπομπή «Talk To Mad».
Πρόσφατα, είχε μιλήσει δημόσια για την κρυοσυντήρηση ωαρίων που έκανε, σε ηλικία 26 ετών.
«Στη δική μου περίπτωση δεν ήταν επιλογή, το έκανα κατ’ ανάγκη, και είναι το μεγαλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου. Ήταν μονόδρος, και προέκυψε μετά από ένα πρόβλημα υγείας. Προσωπικά δεν το θεωρώ και τόσο πρόβλημα. Είναι κάτι που το έχω αγκαλιάσει. Έχω ένα αυτοάνοσο νόσημα που μου δημιούργησε πρόβλημα στις οωθήκες…
Είναι μια ακριβή διαδικασία. Εγώ έμαθα ότι έχω πρόβλημα στα 26 και κατάφερα να το κάνω στα 27…Στον σύντροφό μου το είπα εξ αρχής και μου είπε ότι θα με στηρίξει, όπως και έκανε. Δε θα ήταν και σύντροφός μου αλλιώς…» είχε πει η Αθηνά Κλήμη στον ΣΚΑΪ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ