Antigoni – MAD VMA 2026: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της – «Θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Η Antigoni Buxton μετά την εκρηκτική εμφάνισή της στη σκηνή των MAD VMA με την Αναστασία, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, Buongiorno και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα.

Η γνωστή τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Κύπρο στη φετινή Eurovision, απάντησε για τον σύντροφό της, εκφράζοντας την επιθυμία της να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. 

Δες εδώ όλα όσα κατέγραψε το TLIFE στα Mad VMA 2026!

«Το αγόρι μου που με είδε στη σκηνή, είπε “You look great”και “πήγαινε να τα σπάσεις”. Ναι, θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια! Για μένα είναι πολύ σημαντικό», είπε η Antigoni.

Η νεαρή τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον Ελληνοαμερικανό Άγγελο Γεωργιάδη, ο οποίος ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη. Ο ίδιος δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, διατηρώντας ελληνικό εστιατόριο με γύρο, ενώ παράλληλα ασχολείται με τη διοργάνωση συναυλιών Ελλήνων καλλιτεχνών στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164