Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η απάντηση για την προσωπική της ζωή – «Είμαι ανοιχτή σε έναν νέο έρωτα»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Τη νέα της δημόσια εμφάνιση έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για το εάν είναι ανοιχτή σε έναν νέο έρωτα.

Όπως ανέφερε η γνωστή influencer: «Δεν πιστεύω γενικά στους καλοκαιρινούς έρωτες. Πιστεύω γενικά στον έρωτα, κάθε στιγμή! Εκεί που δεν το περιμένεις συνήθως έρχεται. Το καλοκαίρι είναι το πιο αναμενόμενο. Είμαι ανοιχτή σε έναν νέο έρωτα. Μου αρέσουν οι έρωτες», απάντησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η προσωπική ζωή της Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα media, καθώς η ίδια δεν έχει κρύψει σημαντικές στιγμές των σχέσεών της, ενώ αρκετοί σταθμοί της ζωής της έγιναν γνωστοί μέσα από συνεντεύξεις και δημόσιες εμφανίσεις.

Η πιο πολυσυζητημένη σχέση της ήταν με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018 έπειτα από αρκετά χρόνια κοινής πορείας, με τον γάμο τους να πραγματοποιείται σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Παρά τη δημόσια εικόνα ευτυχίας που παρουσίαζαν, το 2022 αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Και οι δύο έχουν δηλώσει ότι ο χωρισμός τους έγινε σε πολύ καλό κλίμα, διατηρώντας μέχρι σήμερα σχέσεις αλληλοεκτίμησης και σεβασμού.

Μετά το τέλος του γάμου της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε στο επίκεντρο δημοσιευμάτων που τη συνέδεσαν με τον Στάθη Σχίζα. Οι δυο τους δεν έκρυψαν τη σχέση τους, πραγματοποιώντας κοινές εμφανίσεις και ταξίδια.

Η τελευταία της σχέση που έγινε γνωστή στο κοινό ήταν αυτή με τον Αλέξανδρο Λυκούδη γιος του γνωστού ποινικολόγου Χαράλαμπου Λυκούδη.

Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164