Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ζόζεφιν στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα. Τη γνωστή τραγουδίστρια συνόδευσε στο πλατό του ΑΝΤ1 η πολυαγαπημένη της μητέρα, η οποία ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή για τη σχέση της κόρης της με τον Νίνο.
Η Ζόζεφιν απάντησε για την πρόσφατη δήλωσή της περί… γάμου με τον Νίνο: «Δεν ισχύει ότι έχουμε παντρευτεί. Με ρωτάνε συνέχεια τα ίδια και το είπα για πλάκα. Δεν έχουμε παντρευτεί σίγουρα. Δε μου έχει κάνει πρόταση γάμου, αλλά κουράστηκα να απαντάω σε τέτοιες ερωτήσεις. Το κουράστηκα εννοώ ότι το ακούω κάθε μέρα και, εντάξει, ζούμε την κάθε μας μέρα. Δεν έχουμε σκεφτεί αν θα παντρευτούμε. Δεν μας ενδιαφέρει, είμαστε πολύ καλά μαζί».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όταν ο Γιώργος Λιάγκας πληροφορήθηκε ότι στο πλατό βρίσκεται η μητέρα της τραγουδίστριας, ξεκίνησε τις ερωτήσεις για την κόρη της και τη σχέση με τον Νίνο. Μεταξύ άλλων, η ίδια αποκρίθηκε: «Ο Νίνο την προσέχει πολύ. Την αγαπάει την κόρη μου και τον αγαπάει κι εκείνη. Και οι δύο αγαπάνε πολύ ο ένας τον άλλο. Λέω αλήθειες! Όταν είχαν χωρίσει, είχε πέσει στα πατώματα κι έκλαιγε».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ