Ιωάννα Τούνη: Στην αγκαλιά του συντρόφου της, Δημήτρη Σπυριδωνίδη – «Είμαι χαρούμενη που ήρθες»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στις Μαλδίβες μοιράστηκε η Ιωάννα Τούνη, περίπου τρεις εβδομάδες μετά την εξωτική απόδραση που πραγματοποίησε μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Σπυριδωνίδη, τον γιο της Πάρη και τους στενούς φίλους της.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, η οποία δεν κρύβει πλέον την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του αγαπημένου της, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης έχοντας τα δικά του μαγαζιά, δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα με φόντο τα καταγάλανα νερά και το ειδυλλιακό τοπίο των Μαλδίβων.

Σε αρκετά από αυτά, η Ιωάννα Τούνη ποζάρει στην αγκαλιά του Δημήτρη Σπυριδωνίδη, καταγράφοντας μερικές από τις πιο τρυφερές στιγμές του ταξιδιού τους.

«Είμαι χαρούμενη που ήρθες», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της, συνοδεύοντας τις κοινές φωτογραφίες τους.

Το ζευγάρι έχει πλέον επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, καθώς το συγκεκριμένο ταξίδι πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες. Ωστόσο, οι δυο τους βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν ακόμη μία μικρή απόδραση εκτός Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Σπυριδωνίδης ταξίδεψαν πρόσφατα στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να παρευρεθούν στον γάμο παιδικής φίλης της Influencer.

Η Ιωάννα Τούνη φαίνεται να κρατά από τις φετινές της διακοπές ένα άλμπουμ γεμάτο εικόνες και προσωπικές στιγμές, με τη νέα της ανάρτηση από τις Μαλδίβες να έχει αυτή τη φορά στο επίκεντρο τον σύντροφό της.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164