Τίνα Μεσσαροπούλου για Ελένη Μενεγάκη: «Μετά τις φήμες χωρισμού, πλέον με τον Μάκη Παντζόπουλο ανεβάζει φωτογραφίες»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Το πρόσφατο ταξίδι της Ελένης Μενεγάκη στην Προβηγκία σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια ταξίδεψε μαζί με τον σύζυγό της Μάκη Πανατζόπουλο και με αφορμή τις φωτογραφίες που ανάρτησε στα social media, η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε τη διαφορετική στάση που φαίνεται να κρατά πλέον η Ελένη Μενεγάκη απέναντι στην έκθεση της προσωπικής της ζωής, ιδίως μετά τα σενάρια περί χωρισμού που είχαν κυκλοφορήσει το προηγούμενο διάστημα.

«Θέλω να πω ότι μετά τις φήμες χωρισμού που είχε, που ανάγκασαν και την Ελένη για πρώτη φορά να βγάλει και μια τύπου ανακοίνωση διαψεύδοντας ότι έχει χωρίσει, πλέον βλέπετε ότι με τον Μάκη Παντζόπουλο, με τον σύζυγό της φωτογραφίζεται και ανεβάζει τις φωτογραφίες. Παλιά δεν το έκανε. Δηλαδή ανέβαζε μόνο τον εαυτό της», σχολίασε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Επειδή πια δεν υπάρχουν τόσοι παπαράτσι ακροβολισμένοι να περιμένουν την κάθε σου στιγμή και δε νιώθει ότι εκτίθεται πάρα πολύ όπως κάποτε. Θυμάσαι ότι κάποτε είχε ένας παπαράτσι βάρδια την Ελένη Μενεγάκη και τα δρομολόγιά της», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Νομίζω ότι περισσότερο ιντριγκάρει το γεγονός του διαζυγίου, των φημών», συμπλήρωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι λίγους μήνες είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει. Φήμες που έσπευσε να διαψεύσει η ίδια η παρουσιάστρια με ανακοίνωσή της. (Δες εδώ αναλυτικά)

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164