Ο Βασίλης Παϊτέρης συνελήφθη ξανά για χρέη στο Δημόσιο – «Ισχύει η σύλληψη, χρωστάω» δηλώνει στο TLIFE

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Ο Βασίλης Παϊτέρης συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα για χρέη. Ο γνωστός τραγουδιστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για την εκτέλεσή του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το TLIFE και η Γεωργία Τσίντζα με τον καλλιτέχνη, αρκέστηκε να πει: «Ισχύει η σύλληψη, χρωστάω».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βασίλης Παϊτέρης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις Αρχές για οφειλές, καθώς είχε συλληφθεί και στις 27 Σεπτεμβρίου 2025, έπειτα από έλεγχο για χρέη προς το Δημόσιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Newsit, σε βάρος του εκκρεμούσε πολυετής καταδίκη, η οποία συνδεόταν με ανεξόφλητο πρόστιμο που του είχε επιβληθεί πριν από χρόνια για πολεοδομικές παραβάσεις. Η υπόθεση αφορούσε την ανέγερση οικοδομής σε ύψωμα στην Αγία Βαρβάρα, σε περιοχή εκτός σχεδίου πόλεως, με τις σχετικές οφειλές να αγγίζουν τις 500.000 ευρώ.

Ο τραγουδιστής βρίσκεται εδώ και χρόνια σε διαμάχη με τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας, ενώ είχε εκτίσει μέρος της ποινής του προσφέροντας κοινωνική εργασία στους Δήμους Παλαιού Φαλήρου και Ιλίου.

Κατά την προηγούμενη σύλληψή του, φέρεται να είχε προχωρήσει σε ρύθμιση σε δόσεις του χρέους του προς το Δημόσιο, το οποίο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ανερχόταν συνολικά σε περίπου 800.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164