Το διάσημο μοντέλο έχει περισσότερη κυτταρίτιδα και από μια 56χρονη!

Δες το “πείραμα” που θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση! Μήπως πιστεύεις ότι έχεις πολύ κυτταρίτιδα και ντρέπεσαι να βγεις στην παραλία; Αν δεις προσεκτικά την φωτογραφία μάλλον θα αλλάξεις γνώμη και δεν θα βλέπεις τον εαυτό σου με τόση…κυτταρίτιδα..Το ήξερες ότι ακόμα και τα μοντέλα έχουν και ίσως περισσότερη από εσένα;
Η “Daily mail” πήρε 4 καθημερινές γυναίκες ανάμεσα στις ηλικίες 26 με 56 και τους έβαλε ακριβώς τα ίδια ρούχα που φόρεσε η Kate Moss στην τελευταία της επίδειξη. Μια από αυτές τις γυναίκες που βλέπεις είναι 56 ετών! μια 26 και μια είναι η Kate Moss! Μπορείς να ξεχωρίσεις ποια είναι η Kate Moss;

Nαι μάλλον το μάντεψες… Είναι πίστευτο κι όμως αληθινό! Το διάσημο μοντέλο είναι η τρίτη στη σειρά και φαίνεται να έχει την περισσότερη κυτταρίτιδα από όλες! Ακόμα και από την 56χρονη. Δες την φωτογραφία της Kate και σύγκρινέ την με τις υπόλοιπες γυναίκες!

Η πρώτη κυρία στην φωτογραφία είναι η Valerie Burns και είναι 56 ετών. Είναι παντρεμένη και έχει κάνει 4 γιους. Ο πρώτος είναι σε ηλικία 30 ετών, ο δεύτερος είναι 27 ετών, ο τρίτος 26 ετών και ο τέταρτος 23 ετών.

Η δεύτερη κυρία είναι η Heather Pope και είναι 40 ετών. Είναι 8 χρόνια με τον σύντροφό της και έχει μια κόρη 9 ετών.

Η τρίτη κυρία είναι η Tannita Davies και είναι 32 ετών. Είναι παντρεμένη με τον Ben και έχει δύο παιδιά μαζί του. Τον George που είναι 3 ετών και την Molly που είναι 1 χρονών.

Η τέταρτη κυρία στην φωτογραφία είναι η Sarah Skyte και είναι 26 ετών. Παρόλο που είναι πιο γεμάτη από τις υπόλοιπες, έχει την λιγότερη κυτταρίτιδα!

Read More

And More