Lena: “Ίσως τελικά να θέλει μόνο σεξ και σε αυτό μπορεί να φταίω κι εγώ. Ποια είναι η γνώμη σας;”

Καλησπέρα.

Θα ήθελα τη γνώμη σας…

Εδώ και πέντε μήνες περίπου είχα δει ένα αγόρι από την πόλη μου που δεν τον είχα προσέξει. Μου αρέσει και όποτε τον βλέπαμε με τις φίλες μου εκφράζαμε τον θαυμασμό μας.

Τέλος πάντων, κάποιο βράδυ έρχεται στο μαγαζί που δούλευα και με κερνούσε σφηνάκια. Υπέθεσα ότι ήταν από ευγένεια αφού είχε έρθει με τον φίλο του και είχαν μπει μέσα αφού ήξεραν και τον μπάρμαν… Και να μην με αφήσουν στην απέξω κέρασε κι εμένα.

Μετά από τρεις μέρες μου μίλησε στο facebook και την επόμενη μέρα μου είπε να βρεθούμε. Είπα ναι. Καθίσαμε περίπου τρεις ώρες. Με φίλησε, το ένα έφερε το άλλο κι έγινε κάτι. Μου ζήτησε τον αριθμό μου κι αφού με άφησε σπίτι μου έστειλε μήνυμα και σε ένα από αυτά του είπα ότι δεν θέλω να με παρεξηγήσει, απλά εγώ ενέδωσε αφού τον ήθελα πολύ. Μου είπε δεν υπάρχει πρόβλημα αν δεν έκανα κάτι επειδή αναγκάστηκα.

Οι επόμενες μέρες ήταν πολύ καλές. Συναντήσεις, μικρές έξοδοι, εκδρομές, ταινίες με το κολλητό ζευγάρι φίλων του. Ώσπου ένα βράδυ συνάντησης… Και μετά ούτε φωνή ούτε ακρόαση για δύο μέρες.

Μου μίλησε στο facebook, μου είπε ότι δεν έχει κάρτα, αλλά ότι τον πείραξε που ούτε κι εγώ πήρα ένα τηλέφωνο. Δεν πήρα αφού είχε μέσο να με ειδοποιήσει αφού δεν είχε κάρτα.

Από το βράδυ εκείνο η μόνη επαφή που είχαμε είναι κάποιο μήνυμα αργά το βράδυ να βρεθούμε. Εγώ πήγα αφού ήθελα και μετά τίποτα πάλι. Μετά από μέρες μου ξαναέστειλε.

Ίσως τελικά να θέλει μόνο σεξ και σε αυτό μπορεί να φταίω κι εγώ.

Βέβαια του είχα πει ότι δεν μου αρέσει αυτό και μου είπε ότι δεν του αρέσει να πιέζει καταστάσεις κι ότι αν είναι να είμαστε μαζί τότε θα το καταλάβουμε και οι δύο και δεν χρειάζεται να πούμε κάτι. Μου φάνηκε σωστό κι όχι δικαιολογία εκείνη τη στιγμή.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας; Λέτε να παίζει και το σενάριο να έχει κόλλημα με κάποια άλλη;

Lena

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ναί ψάχνεται και αλλού αυτός. Δεν τον καλύπτεις εσύ.

  2. Όταν δίνεις στον άλλον τόσο εύκολα αυτό που ζητάει μην περιμένεις και πολλά.Σεξ θέλει και είναι ξεκάθαρο αυτό.Αν ήθελε σχέση θα το πήγαινε αλλιώς.Κακά τα ψέματα όταν οι άντρες βλέπουν μια κοπέλα δε λένε “ααααα,καλή κοπέλα για σχέση”.Σκέφτονται μόνο το σεξ!Έτσι είναι η φύση τους.Αν τους το δώσεις τόσο εύκολα χωρίς να σε κυνηγήσουν και λίγο θα σε περάσουν για εύκολη και προφανώς θα σε θυμούνται όποτε θέλουν.Τώρα αν εσένα σου αρέσει να σε μεταχειρίζεται ο άλλος για να νιώθει άντρας και ότι σε έχει όποτε γουστάρει συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις.Αλλιώς ρίξτου ένα φτύσιμο αφού σε θυμάται όποτε σε θέλει και κάντον να τρέχει από πίσω σου.Γιατί,εαν δει ότι δεν καίγεσαι και πολύ θα ξαφνιαστεί και θα τον πειράξει.Αυτά:)

  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΛΑΛΗΛΑΣΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ.ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ.Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ Κ ΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩ.ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΛΙΓΑΚΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΣ Κ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΟΥ.ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΝΑ ΠΕ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΤΗΛ.ΑΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ.ΕΜΕΙΣ Ο,ΤΙ Κ ΝΑ ΛΕΜΕ…ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΣΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΥΠΟΥ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ,ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ, ΚΤΛ.ΠΡΑΞΕ ΟΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ!

  4. sumfwnw me thn zeta apoluta..apla gia na s eipe oti ton peira3e pou den ton phres kai esu isws to ekane epithdes k xa8hke gia na dei thn antidrash s gt profanws se vlepei adiaforh…gt an dn hsoun dn 8a perimenes apo auton mnm k thl alla 8a ton epernes apo monh…k enw to ekane k deuterh fora pali esu oute fwnh oute akroash…e me liga logia tou edei3es oti ap auton 8es mono sex…esu ftais….den ginete na perimeneis panta apo auton k esu na mhn perneis oute ena thl epeidh den se phre oute tpt k enw s leei oti ton peira3e 3anakaneis t idio k tn epomenh fora pou e3afanizete…me liga logia tou eipes se exw grammeno,opote 8es na kanoume sex kalws alla epo emena mhn perimeneis tpt..an ton 8es pragmatika 3eka8arise thn 8esh s kai kane kamia kinhsh k esu k ase tous egwismous…

  5. Το σημαντικό είναι ότι έκανες αυτό που αισθανόσουν και όχι με γνώμονα του τι θα σκεφτεί ο άλλος για σένα. Πιστεύω ότι κακώς του απολογήθηκες στα μηνύματά σου. Ή το κάνεις και τέλος, ή από την αρχή δεν ενδίδεις. Εφόσον εκείνος κράτησε κάποια επαφή μαζί σου μετά το πρώτο ραντεβού, τι ανησυχούσες; Από εκεί και πέρα, κάνε κι εσύ κινήσεις να κρατάς επαφή μαζί του. Έχεις τόση πολλή ανασφάλεια, μην τυχόν και σε πέρασε για “εύκολη” εκείνος, που τώρα πιστεύεις ότι εκείνος πρέπει να σου αποδεικνύει το αντίθετο. Κι αυτά περί σεξ στο πρώτο ραντεβού δεν ισχύουν πάντα. Ξέρω ζευγάρι, που είναι παντρεμένο, ενώ από το πρώτο ραντεβού και σεξ έκαναν και ντέφια στο μεθύσι ήταν. Σήμερα είναι 8 χρόνια μαζί.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More