Ευρυδίκη: “Ντρέπομαι που κορόιδεψα έτσι τον Γ. Το μυαλό μου όμως φεύγει στον κολλητό του”.

Γεια σας!
Με λένε Ευρυδίκη και είμαι 19 ετών. Πριν ενάμιση χρόνο έκανα σχέση με τον Γ. που κράτησε έξι μήνες. Περνούσα όμορφα μαζί του και είχαμε δεθεί αρκετά -εγώ τουλάχιστον, μιας και ήταν ο πρώτος μου.

Αφού χωρίσαμε άρχισα να μιλάω φιλικά με τον κολλητό του, το Π., ο οποίος προσπάθησε αρκετές φορές να μας φέρει κοντά και πάλι. Είχαμε τρομερή χημεία με τον Π. Ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα και να είμαστε φιλαράκια… Όσο είναι δυνατόν κάτι τέτοιο, ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα.

Να σημειώσω ότι και οι δύο είναι μεγαλύτεροί μου και ο Π. σπουδάζει μακριά από την πόλη που είμαι εγώ και ο Γ. Από όσο ήξερα, τον Γ. τον πείραζε λίγο που είχα τέτοια σχέση με τον φίλο του.

Με τον καιρό, όπως φαντάζεστε, ερωτεύτηκα τον Π. Ξεκινήσαμε να βγαίνουμε και να βρισκόμαστε στα κρυφά, με αρκετές τύψεις.

Εγώ παραμένω ερωτευμένη μαζί του αν και έχουν περάσει μήνες από τότε που εκείνος μου έχει ξεκαθαρίσει πως με νοιάζεται πολύ, αλλά μπορούμε να είμαστε πλέον μόνο φίλοι.

Άρχισα να ξαναμιλάω με τον Γ. (ο οποίος δεν είχε ιδέα) και βρεθήκαμε με την προοπτική να τα βρούμε πάλι. Δεν ξέρω το γιατί, αλλά το είπα στον Π. και μου εξήγησε πως τον πείραξε.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Έπεσα έξω. Ντρέπομαι που κορόιδεψα έτσι τον Γ. γιατί τον νοιάζομαι πολύ και έχω μέλλον μαζί του. Το μυαλό μου όμως φεύγει στον κολλητό του.

Έχω συναίσθηση των πράξεών μου. Ιδέα τι να κάνω δεν έχω!

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. λυπαμαι πολυ με αυτα που διαβαζω,οταν μια γυναικα ξεπεφτει τοσο λογικο μετα οι αντρες να μην την σεβονται.εισαι και μικρη και δυστυχως δεν εχεις ηθος.με τον Γ ειχα δεθει…..τον Π τον ερωτευτηκα αλλα μετα ξανα εβγαινα με τον Γ τι να σου πω κοπελια…………..θες και συμβουλες..τι θες να σου πουμε ?βγαλε τα ματια σου και με τους 2?βαλε λιγο μυαλο στο κεφαλι και φερσου με ηθος απο εδω και περα γιατι τα προβληματα θα τα βρεις μπροστα σου.

  2. Πως λες οτι έχεις συναίσθηση των πράξεών σου?Είσαι ερωτευμένη με τον Π και βρίσκεσαι ξανά με τον Γ για να τα ξαναβρείτε?Κάτι άλλο δείχνει αυτό.Τεσπα αν τον θες πολύ τον Π προσπάθησε(αν θέλει ακόμα) μαζί του άφησε τον Γ αφου βλέπεις δεν τραβάει,ολοι έχουμε πληγώσει ανθρώπους αθελα μας,θα το ξεπεράσεις κ εσυ κ αυτός.Είσαι πολυ μικρή για να συμβιβάζεσαι οπως επίσης είσαι κ πολύ μικρή για να κοιτάς απο τώρα το μόνιμο μέλλον με κάποιον.

  3. eisai mperdemeni dn 3ereis ti na kaneis kalitera na tous afiseis kai tous 2 stin isixia tous kai na min asxoleisai giati esi 8a vgeis sto telos i ”kakia”.afou den 3ereis ti 8eleis den iparxei logos na mplekesai kai me tous 2.mikri eisai akoma,8a vreis ki allous na eroteuteis

  4. Να μην ασχοληθείς με κανέναν, αυτό να κάνεις.

  5. μείνε με τον Π. που λες ότι έχετε τρομερή χημεία και τον σκέφτεσαι γιατί ο Γ. δεν νομίζω να σε γεμίζει

  6. Ναι, πάλι καλά που έχουμε και την “Penelope” παρακάτω να μας κάνει μαθήματα ήθους. Αγαπητή Πηνελόπη, τα κατηχητικό κάθε Σάββατο πρωί είναι, τι κάνει ένα σχόλιο σαν το δικό σου εδώ πέρα; Ευριδίκη, με όλο το σεβασμό στο μπέρδεμά σου, έχω την εντύπωση ότι δεν ξέρεις ακριβώς τι αξίζεις. Μου βγάζεις κάτι σε χαμηλή αυτοεκτίμηση. Μήπως ο λόγος που ερωτεύτηκες τον Π. ήταν επειδή σου φέρθηκε καλά, επειδή έδειξε να σε εκτιμά πρώτα σαν φίλη και αργότερα σαν κοπέλα για κάτι παραπάνω; Και τώρα που ο Γ. γύρισε και άρχισε κι εκείνος να σου φέρεται καλά, νιώθεις τύψεις και φοβάσαι μην τυχόν και φανείς αχάριστη σ’ αυτόν το “πασά” που φέρεται καλά σ’ εσένα, που πιστεύεις ότι δεν αξίζεις τίποτα. Κι από την άλλη, υπάρχει και ο Π., που έδειξε να ενοχλείται μόλις πήρες την απόφαση να είσαι με τον Γ. Κοίτα να δεις, σ’ αυτή τη ζωή δεν μπορείς να έχεις τους πάντες ικανοποιημένους. Αν εσύ ζητάς κάτι σοβαρότερο, ο Π. είπε ξεκάθαρα ότι δεν μπορεί να σου το παρέχει. Επομένως, ή θα το αναζητήσεις ξανά στον Γ. ή θα μείνεις μόνη σου και θα περιμένεις να σου τύχει κάτι καλύτερο. Ο Π. το μόνο που έδειξε ήταν κτητικότητα. Μόλις έκανες λίγο να τον αφήσεις πίσω σου, αυτός αμέσως ενοχλήθηκε που θα σε έχει άλλος και θα πάψεις να τον παρακαλάς. Μην του δώσεις την ευχαρίστηση, δεν αξίζει.

  7. να μην ασχοληθεις με κανεναν απο τους 2…ειναι πολυ λυπηρο για τον Γ. να τον κοροιδευεις(γιατι περι κοροιδιας προκειται) και να του δινεις ελπιδες πως θα ειστε και παλι μαζι αφου δεν τον θες.αφησε τον και μη παιζεις μαζι του,και οσο για τον Π. αφου σου ξεκαθαρισε οτι θα ειστε μονο φιλοι,εσυ τι επιμενεις;βαλε ενα τελος και με τους 2. και προχωρα μπροστα….καταρχην ειναι πολυ ασχημο να εχεις σχεση με ενα αγορι και μετα να κανεις κατι με τον φιλο του…ουτε εσενα θα σου αρεσε πιστευω η φιλη σου να κανει κατι με εναν πρωην σου..μη φερεσαι στους αλλους οπως δε θα θελες να σου φερθουνε!φιλικα,αναστασια

  8. Ευριδίκη, αν είχες συναίσθηση των πράξεών σου θα γνώριζες και τι να κάνεις, αλλά αυτό λέω να μην το αναλύσω. Λοιπόν, άκου, ο Π είναι καθαρά κτητικός κι εγωιστής και τα θέλει όλα. Και να μην έχει δεσμεύσεις μαζί σου, αλλά και εσύ να μην προχωρήσεις ώστε να μη σε χάσει προφανώς από καβάτζα. Αλλιώς τι τον ενόχλησε; Λες ξαφνικά να σ’ερωτεύτηκε; Μα τότε θα ήθελε να είστε μαζί. Ο Γ λες ότι δεν έχει ιδέα για εσάς. Αν αποκτήσει, πώς λες να αντιδράσει; Καλά, αποκλείεται να το πάρει πάντως. Οπότε, γιατί δεν τους παρατάς και τους δυο και να πας παρακάτω; Πισωγυρίσματα και μπερδέματα βλέπω στην ιστορία σου…κι αυτά να ξέρεις, συνήθως δε βγάζουν σε καλό…

  9. προς τον χρηστο!!!!παραπανω που απαντησε και σχολιασε το σχολιο μου.και παλι θα ξανα πω πως ειναι πολυ λυπηρο ενα κοριτσι 19 χρονων να χωριζει τον Π και να κανει σεξ με τον κολλητο του ενω υπαρχουν τοσοι ανδρες τριγυρο!εσενα αγαπητε χρηστο θα σου αρεσε αυτο να σου συνεβαινε?και θελω να πιστευω οτι η ιδεολογια σου περι κατηχητικου ,δεν εχει να κανει με το ποσο σεβομαστε πρωτα απολα τον εαυτο μας και επειτα τους ανθρωπους που εχουμε κανει σχεση μαζι του!αντε με την ιδια λογικη ο κουμπαρος και η κουμπαρα 2 φορες την εβδομαδα…μην σου πω και 6 φορες.σε κανεναν δεν θα μας αρεσε το αγορι μας να παει και με την κολλητη μας.να μην τα ισοπεδωνουμε ολα!να μεινεις μακρυα απ τους 2!ψαξε κατι καινουργιο που θα σε γεμιζει και θα βλεπεις τους φιλους του ως φιλους του!

  10. Ναι βρε Πηνελόπη, αλλά άπαξ και η κοπέλα έχει ήδη κάνει το λάθος, πιστεύεις ότι τα μαθήματα ηθικής κάνουν την κατάσταση καλύτερη; Αυτό που πρέπει να μας προβληματίζει δεν είναι ότι η Ευρυδίκη έκανε όσα έκανε επειδή είναι ανήθικη ή επιπόλαιη, κατά τη γνώμη μου, αλλά επειδή φαίνεται να λειτουργεί με βάση τις προσδοκίες των άλλων και όχι τα δικά της θέλω, Αυτό υποδηλώνει χαμηλή αυτοεκτίμηση. Και ο κάθε Γ. ή Π. που θα της δείξει την παραμικρή προσοχή, εκεί τρέχει. Ενώ ο πραγματικός λόγος που ο Π. την πολιορκεί είναι επειδή αυτός κατάλαβε ότι τη χάνει από καβάτζα, όπως σωστά και λακωνικά παρατήρησε η Ζωή. Ενώ η Ευρυδίκη, λόγω έλλειψης πίστης στον εαυτό της, ρίχνει η ίδια αστερόσκονη στα μάτια της και νομίζει ότι ο Π. ξαφνικά την ερωτεύτηκε. Ευρυδίκη, αξίζεις περισσότερα. Όπως έγραψα και πριν, μην κάνεις τη χάρη στον Π. και τρέξεις από πίσω του. Και αν είσαι με τον Γ. και σκέφτεσαι κάποιον άλλον, πάει να πει ότι δεν σε γεμίζει πια. Δεν είναι κακό να κλείσεις από μόνη σου κάποιες πόρτες πίσω σου. Είσαι νέα και έχεις κάθε δικαίωμα στην επιλογή.

  11. Βλέπω ότι το σχόλιό μου δεν δημοσιεύτηκε. Πηνελόπη, εφόσον η στραβή ήδη έγινε, το να κάνουμε τώρα μαθήματα ήθους και ηθικής στην κοπέλα δεν θα τη βοηθήσει πουθενά. ʼλλωστε, φαντάζομαι ότι από αυτές τις καταστάσεις θα μάθει. Δεν γεννηθήκαμε όλοι σοφοί. Από εκεί κι ύστερα, είναι κρίμα, που μία κοπέλα σαν την Ευριδίκη φαίνεται να λειτουργεί ότι σύμφωνα με τα δικά της θέλω, αλλά σύμφωνα με αυτό που νομίζει ότι οι άλλοι περιμένουν από εκείνη. Είμαι σίγουρος ότι δεν επέλεξε η ίδια τον Π., αλλά κατά κάποιον τρόπο την επέλεξε εκείνος, με το να της δανείσει λίγη αυτοπεποίθηση. Και όταν κατάλαβε ότι τη χάνει από καβάτζα, όπως καλά το έγραψε η Ζωή, τότε η Ευρυδίκη ανησύχησε, μήπως και του χαλάσει χατίρι. Ευριδίκη, μην του κάνεις τη χάρη και τρέχεις από πίσω του. Ήθελες να είστε μαζί, αυτός σου ξεκαθάρισε ότι δεν νιώθει το ίδιο. Η επιλογή είναι δική σου, όμως θα σου έλεγα να μην ξεκινάς από τα 19 σου τέτοιου είδους ελεύθερες σχέσεις. Με τον Γ. δες τι θα κάνεις, ανεξάρτητα από τον Π. Εγώ λέω ότι από τη στιγμή που σκέφτεσαι κάποιον άλλον και όχι τον Γ., σημαίνει ότι δεν σε γεμίζει πια και ότι η επανασύνδεση θα είναι σαν ξαναζεσταμένο φαΐ.

  12. Κοπέλα μου τι λες ειναι δυνατόν να τυραννιεσαι ετσι???? Το να γυρίσεις στον Γ δε θα σου κάνει καλο, γιατί χωρίσατε και μετά απ αυτον βίωσες τον ερωτα έστω και με τον κολλητό του. Αλλα τώρα και με τον κολλητο του είναι τελειωμενη η ιστορία. Χαμογέλα για όσα περασατε μαζι και μην τυχον αρχιζεις και συμβιβάζεσαι αν δεν εχεις αισθήματα ή αν δεν εχεις ανταπόκριση σ αυτά που νιώθεις. Δεν αξίζει. Ξέρω ότι είναι δυσκολο ειδικα σε τετοια ηλικία που ζεις πρωτογνωρα συναισθήματα ομως σκεψου ότι αξίζεις κατι πολύ καλυτερο. Λες ότι λυπασαι τον Γ αλλά σκεφτεσαι τον Π κλπ. Τον εαυτό σου δεν τον λυπασαι και δεν τον σκέφτεσαι????

  13. Γράφεις χωρίσαμε με τον Γ και ο Π προσπάθησε να μας φέρει κοντά. Δεν αναφέρεις γιατί χωρίσατε με τον Γ., αν εσύ ήθελες να ξαναέρθετε κοντά, αν ο Π πήρε μόνος του την πρωτοβουλία να σας ξαναφέρει κοντά ή τον έβαλε ο Γ. Όλα αυτά έχουν σημασία, γιατί αν εσύ έδιωξες τον Γ γιατί δεν τον ήθελες, τότε πως μπορείς και λες τώρα ότι έχετε μέλλον; Αν πάλι ο Γ σε έδιωξε, τότε μπορεί ο Γ να ξαναγύρισε επειδή ζήλεψε τη σχέση σου με τον Π. Ίσως ο Π να σε θέλει ακόμα, αλλά να νιώθει τύψεις προς τον φίλο του. Ίσως ο Γ να έχει υποψιαστεί τι νιώθεις για τον Π, να δημιούργησε ενοχές στον Π για να σας τα χαλάσει και μετά να σε παρατήσει ξανά νιώθοντας νικητής και όχι κερατάς.
    Ένα λάθος που έκανες είναι ότι άφησες στην τύχη τις εξελίξεις των αισθηματικων σου και μπέρδεψες τα συναισθήματά σου. Αν ήθελες πραγματικά τον Γ και πίστευες ότι μπορούσατε να τα ξαναβρείτε, δεν έπρεπε να χωρίσεις, έπρεπε να το παλέψεις να λύσετε τις διαφορές με συζήτηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις, χωρίς πείσματα και εγωισμούς. Αν πάλι βεβαιώθηκες ότι δεν γίνεται να είστε μαζί, τότε έπρεπε να φύγεις μακριά και να τον ξεπεράσεις χωρίς πισωγυρίσματα. Όλο αυτό “τα φτειαχνω με κάποιον, χωρίζω,τα φτειάχνω με το φίλο του, τα ξαναφτειάχνω μαζί του, σκέφτομαι τον πρώην, δεν ξέρω τι θέλω” θυμίζουν νοοτροπία 14χρονης. Σύνελθε, προσπάθησε να καταλάβεις τι θέλεις πραγματικά και κυνήγησέ το με πείσμα χωρίς να αλλάζεις γνώμη.

  14. μου μυρίζεται ή χοντρός τσακωμός μεταξύ τους που ενόχλει την κοπέλα του ο φίλος του αγοριού σου ή κανάς φόνος στην χειρότερη σόρι κιόλας. δεν ξέρω αν είναι δεσμευμένος ή ελεύθερος αυτός πούχεις ερρωτευτεί αλλά προβλέπω προβλήματα και με την κοπέλα του αν έχει. εμένα αρχή μου είναι πάντως λόγω αυτού που είπα πιο πάνω να μην αφήνω το αγόρι μου να μου γνωρίσει ποτέ ελεύθερο φίλο του για να αποφύγω τα χειρότερα γιατί αν του αρέσω θάχουμε δράματα και θα πληγωθεί ταγόρι μου αν το μάθει και θα τσακωθεί με τον φίλο του ή στην χειρότερη μπορεί να πει ότι τον προκάλεσα έγώ. οπότε όταν βρω αγόρι και είναι ναβγούμε με τους φίλους του θα του πω να φέρει μόνο δεσμευμένους νάχω το κεφάλι μου ήσυχο που ο δεσμευμένος είναι πιο δύσκολο να σε κοιτάξει από τον ελεύθερο. αν σας έκοβε καισας κοριτσάκια μου αυτό θα κάνατε όλες αλλά που……..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More