Σοφία: “Δύο γνωστές μου δεν μου μίλησαν και με τα καλύτερα λόγια για εκείνον…”

Θα ήθελα κι εγώ τις γνώμες σας σε κάτι που με έχει αγχώσει αρκετά τις τελευταίες μέρες.

Είμαι η Σοφία και είμαι 25 χρόνων. Είμαι περίπου δύο χρόνια χωρίς κάτι σοβαρό στη ζωή μου κι έχω αρχίσει να απελπίζομαι. Γενικά η προσωπική μου ζωή δεν ήταν και ό,τι καλύτερο και τον τελευταίο καιρό, όσους γνωρίζω με απογοητεύουν. Άλλοι εξαφανίζονται, άλλοι λένε ότι θα τηλεφωνήσουν και δεν τηλεφωνούν ποτέ κλπ.

Πριν δυο εβδομάδες γνώρισα κάποιον από το φιλικό μου περιβάλλον ο οποίος μου αρέσει πολύ. Κι αυτός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μένα. Δεν έχω αμφιβολίες ότι με θέλει. Από τον τρόπο που μου μιλάει όταν βρισκόμαστε έξω -πάντα σε μεγάλη παρέα, καταλαβαίνω ότι πραγματικά του αρέσω κι εγώ.

Το πρόβλημα είναι ότι κάποιες γνωστές μου, δύο για την ακρίβεια, δεν μου μίλησαν και με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Δεν είναι φίλες μου, αλλά χωρίς να το καταλάβω, με επηρέασαν τα λόγια τους. Κάτι είχε παιχτεί με μια γνωστή τους και με λίγα λόγια μου είπανε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει σεξ και τίποτε άλλο.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω μπερδευτεί. Εκείνος μου ζήτησε να βγούμε κι εγώ βρίσκω για την ώρα διάφορες δικαιολογίες για να το αποφύγω μέχρι να αποφασίσω. Από τη μία σκέφτομαι πως δεν γνωρίζω καλά αυτά τα κορίτσια, από την άλλη δεν έχουν πραγματικά λόγο να μου πούνε ψέματα. Κι επίσης, σκέφτομαι ότι κάθε άντρας δεν φέρεται το ίδιο σε όλες τις γυναίκες. Από την άλλη, ποιος μου λέει εμένα ότι εγώ θα είμαι αυτή που θα συμπεριφερθεί διαφορετικά.

Δεν ξέρω. Έχω προβληματιστεί πολύ και δεν ξέρω. Μου αρέσει πολύ όμως. Και ο τρόπος που μου μιλάει κάθε φορά που συναντιόμαστε έξω (τυχαία κυρίως) δείχνει ότι πραγματικά ενδιαφέρεται.

Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Σοφία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μην ακούω χαζομάρες..άμα σου αρέσει και του αρέσεις εννοείται πως θα βγείτε. Αυτό που σου είπαν οι άλλες είναι μεγάλη βλακεία. Το πως θα σου συμπεριφερθεί και το τι θα θελήσει από σένα έχει να κάνει καθαρά με το πως θα του φερθείς εσύ και με το τι δικαίωμα θα του δώσεις για οτιδήποτε. Σίγουρα με όσες πέρασε ένα βράδυ (one night st) πιθανότατα και αυτές τέτοιες θα ήταν και δεν θα τις ένοιαζε και πολύ η εξέλιξη. ʼμα πας και εσύ μαζί του από το πρώτο βράδυ εννοείται ότι θα σε αφήσει γιατί μετά από κάτι τέτοιο δεν θα σε πάρει στα σοβαρά και θα σε έχει για εύκολη. Γνωρίζω πολλά αγόρια που έβγαιναν με την μια και με την άλλη μέχρι που γνώρισαν κάποια που δεν ήταν σαν αυτές και τώρα έχουν μακροχρόνια σχέση και είναι και πολύ αγαπημένοι. Οπότε βγείτε,περάστε ωραία και μην ακούς τι σου λένε. Ο κόσμος στις μέρες ζηλεύει πολύ!

  2. βγες μαζι του.δε χανεις κατι…και οντως τελικα να θελει μονο σεξ,το πολυ πολυ του κοβεις τον αερα(εφοσον κι εσυ δε θελεις)και τελειωνει εκει η ιστορια..

  3. Σοφία μου, πραγματικά δεν έχεις να χάσεις κάτι. Εγώ θα δεχόμουν την πρόσκληση του παιδιού, έχοντας στην άκρη του μυαλού μου ότι μπορεί να θέλει και μόνο σεξ. Όμως αυτό εκ των προτέρων δεν μπορείς να το ξέρεις.

    Όσο για τις κοπέλες, είσαι απολύτως βέβαιη ότι μία από αυτές δεν τον γουστάρει? Μπορεί γι’αυτό να προσπαθούν να σε αποτρέψουν να του πεις το ναι.

    Και αλήθεια να λένε, εσύ με ένα ραντεβού δεν έχεις να χάσεις! Μόνο να κερδίσεις!

  4. Να δράσεις με προσοχή! Αφού ξέρεις (στο περίπου) το παρελθόν του, μη δώσεις μεγάλη σημασία στα λόγια, γιατί καλή μου με αυτά θα σε ρήξει στο κρεβάτι του (που βλέπω δηλαδή ότι έχεις δώσει ΠΟΛΥ σημασία σε αυτά που σου λέει…), αλλά στις πράξεις. Ένας άντρας που ενδιαφέρεται πραγματικά για κάτι παραπάνω από το κρεβάτι, θα ασχοληθεί μαζί σου στο ραντεβού, θα επιδιώξει και δεύτερο και τρίτο και δε θα τον νοιάζει να περιμένει, θα σε προσέχει και θα ενδιαφέρεται αν περνάς καλά μαζί του, θα σε πέρνει τηλέφωνα. Αν δεις ότι από το πρώτο ραντεβού κάνει κουβέντα για σ@ξ και εσύ θέλεις σχέση, φύγε όσο μακριά μπορείς. Στο παρελθόν δεν έδινα σημασία σε αυτά που μου έλεγαν έτσι άγνωστοι για τους φίλους μου, αλλά τελικά αν τους είχα ακούσει, έστω και λίγο θα ειχα γλιτώσει από πολλά. Έμαθα λοιπόν πλέον να δίνω σημασία γιατί πραγματικά μπορεί να σε γλιτώσουν από μελλοντικούς μπελάδες. Ααα και δε πρόκειται να τον αλλάξεις εσύ, μόνος του θα αλλάξει αν θέλει εκείνος, μη μπεις στο τριπάκι…

  5. Προσωπικά, θα έλεγα να δώσεις μια ευκαιρία στο παιδί αυτό να βγείτε και να γνωριστείτε καλύτερα. Εαν βγείτε θα καταλάβεις κι εσύ μόνη σου στο περίπου τι άνθρωπος είναι. Μη στέκεσαι σε λόγια που σου είπαν δύο κοπέλες. Πολλά κίνητρα μπορεί να κρύβονται από πίσω. Μπορεί σε κάποια από τις δύο να αρέσει αυτό το παιδί κι λέγοντας σου αρνητικά να προσπαθούν να σε απομακρύνουν. Το “δεν υπάρχει λόγος να μου πουν ψέματα” για μένα δεν ισχύει. Ο άνθρωπος μπροστά στο δικό του συμφέρον έχω διαπιστώσει πως όλα μπορεί να τα κάνει. Οπότε, συμβουλευτικά, βγες μαζί του κι αν δεν σου αρέσουν αυτά που θα πείτε τότε δεν ξαναβγαίνεις. Αλλά δώσε την ευκαιρία. Ποτέ δεν ξέρεις! Αν δεν τον γνωρίσεις μόνη σου καλύτερα ποτέ δεν θα μάθεις τι άνθρωπος είναι πραγματικά. Και άλλη μία συμβουλή, μη λες πολλά πολλά με αυτά τα κορίτσια. Κράτησε τα περισσότερα για τον εαυτό σου. Αν σε ρωτήσουν δηλαδή τι κάνατε, αν βγήκατε-αν δεν βγήκατε- προσπάθησε να αποφεύγεις να δίνεις απαντήσεις. Εφόσον δεν είναι φίλες σου δεν χρειάζεται να λες πολλά! Καλή τύχη και εύχομαι το παιδί να αξίζει!

  6. δεν καταλαβαινω τον ενδοιασμο σου.η καθε γυναικα ειναι διαφορετικη κ εχει διαφορετικη ζωη.να μην σε επηρεαζουν οι γνωστες σου τι εκανε στην φιλη τους.Αν η φιλη τους κανει σεξ απ τα πρωτα ραντεβου τι περιμενεις να κανει ο αντρας?να μην ενδωσει?ολα τα ριχνουμε στους αντρες .Κατα την γνωμη μου βγες,γνωρισε τον και απεδειξε του οτι εισαι διαφορετικη απ τις αλλες.ασε τον χρονο να κυλλησει για να γνωριστειτε πρωτα σαν 2 ανθρωποι που ενδιαφερονται και μετα ερχεται και το σεξ.Οι αντρες πια εχουν βαρεθει τις ευκολες γι αυτο και φευγουν οταν κανουν σεξ συντομα και πανε για αλλες.Αν δεν βγεις και δεν γνωριστειτε πως θα καταλαβεις τι ανθρωπος ειναι?

  7. Φαντασου δηλαδη να κληθεις να παρεις μια σοβαρη αποφαση στη ζωη σου,οπως το να αγορασεις ενα αυτοκινητο, ενα σπιτι, να κανεις ενα γαμο ή ενα παιδι….Ειναι τωρα αυτος λογος για να μπερδευτεις στο να παρεις μια αποφαση, για το αν θα βγεις για εναν απλο καφε με καποιον? Το σεξ δεν το ζητα ο αλλος με τη βια,συναινεις γι’αυτο, οποτε αν δεν θελεις δεν το κανεις…

  8. Δεν είναι οι γνωστές που “σε επηρέασαν” με τα λόγια τους, ειναι που και εσύ διαισθάνεσαι και ξέρεις μέσα σου οτι αυτός ειναι τέτοιος τύπος… ʼλλωστε σε έλκουν αυτού του είδους οι άντρες γι’αυτό και οι εμπειρίες σου ως τώρα ήταν με “εξαφανισμένους” και “ελεύθερους σκοπευτές”. Προτείνω να τον δείς και εσύ αναλόγως (σαν κατι παροδικό και για να περάσεις καλά) και να βγείς μαζί του χωρίς καμία προσδοκία…

  9. Apla na se rixei sto krebati, bges kana duo rantebou mhn tou katseis kai des an endiaferete akoma….

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More