Tι θα κάνω φέτος στην τηλεόραση!

Δεν σας έχω γράψει τίποτα για τα τηλεοπτικά μου σχέδια για τη νέα σεζόν. Όχι γιατί δεν το επιθυμούσα. Απλώς ήθελα να είμαι σίγουρη για τις αλλαγές που θέλω να κάνω στην εκπομπή και σίγουρη ότι θα μπορέσω να τις υλοποιήσω.

Τώρα μπορώ να σας γράψω γι αυτό. Πρώτον γιατί το έχω πιστέψει πολύ και δεύτερον, γιατί το Star (λατρεμένο μου Staraki με τη ζεστή αγκαλιά σου!!!) αποφάσισε να το στηρίξει.

Αυτό που μου λείπει από την Ελληνική τηλεόραση είναι μια γυναικοπαρέα. Σαν κι αυτή που λατρεύουμε να… συμμετέχουμε στο Sex and The City, σαν κι αυτή που μας αρέσει να βλέπουμε στις Desperate (προσοχή όχι REAL!!!) Housewifes. Μια γυναικοπαρέα που συζητά όλα όσα λένε οι γυναίκες μεταξύ τους. Για σχέσεις, συζύγους, παιδιά, μόδα, ομορφιά κτλ. Μου έχει λείψει μια γυναικοπαρέα που θα συζητά αληθινά και ειλικρινά, απαλλαγμένη από τον στυλιζαρισμένο και υποκριτικό δημόσιο λόγο. Μια γυναικοπαρέα που θα περνάει καλά. Θα κάνει πλάκα, θα γελάει και θα αυτοσαρκάζεται χωρίς να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό της.

Αυτό θέλω να κάνω φέτος στην τηλεόραση. Εγώ και άλλες τρεις γυναίκες, με διαφορετικές απόψεις και προσωπικότητα από τη δική μου, να κουβεντιάζουμε, να σχολιάζουμε να… χαβαλεδιάζουμε.

Δεν είναι καθόλου εύκολο. Πίσω από την απλή παρουσίαση και διαχείριση ενός θέματος… κρύβεται κανείς καλά. Είναι safe κατάσταση μια συνέντευξη. Αν έχεις τις γνώσεις, είναι safe κατάσταση η παρουσίαση ενός ρεπορτάζ ή ενός show. Δεν εκτίθεσαι ποτέ εσύ ο ίδιος.

To να μιλάς αληθινά είναι δύσκολο. Αλλά αυτό δεν θέλει να ακούσει και να δει η κοινωνία πλέον; Δεν θέλει να δει ειλικρινείς, αληθινούς, τρωτούς ανθρώπους;

Εγώ πάντως αυτό θέλω να δω.

Δεν μπορώ να σας πω ακόμη ποιες θα είναι οι υπόλοιπες της γυναικοπαρέας. Σε δυο τρεις μέρες ίσως. Δεν έχουμε άλλωστε και πολλά περιθώρια. Στις 26 Σεπτεμβρίου βγαίνουμε!!!

Αλήθεια πως σας φαίνεται το νέο concept; Γράψτε μου τη γνώμη σας.

And More