Ντ. Παπαδημητρίου: “Αν ερωτευόμουν πολύ, θα έκανα και άλλο παιδί “

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου που άφησε τα παπούτσια χόρου και φέτος την βλέπουμε στη θέση του backstage στο DWTS, μίλησε στην εφημερίδα Real life για τη Δούκισσα Νομικού, τα παιδιά της, αλλά και για το θηλυκό που κρύβει μέσα της!

Φέτος στο DWTS 4 σας βλέπουμε σε νέο ρόλο, να υποδέχεστε τα ζευγάρια στο Green Room. Πως αισθάνεστε;
Είμαι πολύ χαρούμενη. Μου δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι καινούργιο και παράλληλα να συμμετέχω με κάποιο τρόπο σε αυτό το σόου, που αγαπώ πάρα πολύ. Είμαι πολύ κοντά στα παιδιά που διαγωνίζονται, τους συμπαραστέκομαι και τους χαλαρώνω.

Πως σας φαίνεται η Δούκισσα Νομικού;
Είναι πολύ καλή. Παρότι είναι πολύ μικρή, έχει εμπειρία στην τηλεόραση. Εκτιμώ ότι το κανάλι δεν θα την επέλεγε αν δεν την “πίστευε” και νομίζω ότι επιβεβαιώνεται, γιατί είναι εξαιρετική. Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν επίσης πολύ καλή. Δεν σημαίνει ότι σε μια θέση δεν μπορούν να δοκιμαστούν παραπάνω από ένας… Η Ζέτα ήταν πολύ καλή και η Δούκισσα δίνει κάτι εντελώς στο σόου.

Είστε πολύ συχνά στην επικαιρότητα, είτε για την προσωπική είτε για την επαγγελματική σας ζωή. Ωστόσο, αποφεύγετε να συμμετέχετε σε αυτό είναι “παιχνίδι”;
Σπανίως μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Μπορεί να γράφονται και να λέγονται πράγματα τα οποία πιστεύω ότι είναι μέρος της δουλειάς μας, αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει να “πουλήσω” αυτό το κομμάτι της ζωής μου- και δεν το έχω κάνει. Πιστεύω ότι αυτοί που με παρακολουθούν και με αγαπάνε έχουν δει όλα τα στοιχεία του χαρακτήρα μου. Ένα από αυτά είναι ότι είμαι χαμηλών τόνων. Επικοινωνώ με τον κόσμο μέσα από τα social media, το θέατρο, την τηλεόραση. Πάνω από όλα, όμως, είμαι μαμά δυο παιδιών και για εμένα είναι πολύ σημαντικό να προσέχω τι λέω και πως το λέω, να υπάρχει μια ισορροπία.

/

Νιώσατε ποτέ ότι τα παιδιά σας “φρέναραν”;
Όχι, δεν το ένιωσα ποτέ. Ένιωσα το αντίθετο. Από τη στιγμή που έγινα μαμά, άλλαξα πολύ ως άνθρωπος. Φιλοσοφώ πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Τα παιδιά μου με έχουν εξελίξει πάρα πολύ ως άνθρωπο. Το ότι δεν έχω ελεύθερό χρόνο δεν το έχω βάλει ποτέ στην ζυγαριά με τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου είναι ότι πιο σωστό έχω κάνει στη ζωή μου και ακριβώς τη στιγμή που τα έκανα.

Δηλαδή, αν συνέβαινε μέσα σε μια σχέση, θα κάνατε και άλλο παιδί;
Ναι.

Θα ξαναμπαίνατε σε αυτή τη διαδικασία;
Αν γνώριζα έναν άνθρωπο τον οποίο θα ερωτευόμουν πολύ, θα το έκανα. Μόνο, δηλαδή, υπό την επίδραση ενός μεγάλου έρωτα θα έκανα τρίτο παιδί, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω οπωσδήποτε να κάνω τρίτο παιδί. Στην περίπτωση που θα ήθελε να κάνει παιδί, δεν θα ήμουν αρνητική.

Αν αποφασίζατε να ξαναφτιάξετε τη ζωή σας, θα δυσκολευόσασταν να το πείτε στο παιδιά;
Αυτό είναι ένα πράγμα που δεν έχει προκύψει ακόμα στη ζωή μου. Θεωρώ ότι, όταν και εφόσον προκύψει, ενδεχομένως να είναι και πιο εύκολο απ΄ό,τι το έχω τώρα στο μυαλό μου. Είναι μια σκέψη που πραγματικά με αγχώνει, αλλά όταν έρχεται η στιγμή, βρίσκεις τα λόγια και τρόπους να το κάνεις.

/

Δεν έχετε πει ποτέ αν είστε ερωτευμένη ή αν βρίσκεστε σε κάποια σχέση…

Δεν το έχω πει ποτέ, γιατί όταν θα το πω θα είναι ενήμερα τα παιδιά μου. Δεν μπορώ εγώ αν βγαίνω και να μιλάω για κάποιον που τα παιδιά μου δεν γνωρίζουν. Είναι σε ηλικία που μπαίνουν στο ίντερνετ, διαβάζουν πηγαίνουν σχολείο.

Έχετε πολύ καλή σχέση με τον πατέρα των παιδιών σας. Πόσο εύκολο είναι αυτό;

Πολύ εύκολο. Είναι και πολύ σημαντικό για τα παιδιά. Να σας πω και την αλήθεια, δεν το κάνω μόνο για τα παιδιά. Και παιδιά να μην είχαμε, με τον Κώστα πάλι θα ήμασταν φίλοι μετά τον χωρισμό μας, γιατί τον εκτιμώ και τον σέβομαι πολύ ως άνθρωπο.

Δείχνετε ότι δεν προβάλλετε τη θηλυκή σας πλευρά. Είστε όντως έτσι;
Κρατώντας πάντα τη γυναικεία φύση, περιμένω τον άντρα να κάνει το πρώτο βήμα.

Read More

And More