Ζουμερό και τραγανό κάρυ με κολοκύθα και γάλα καρύδας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
 - 1 κ. σούπας τριμμένο τζίντζερ
 - 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
 - 2 κ. σούπας πάστα κάρυ
 - 4 φλ. κολοκύθα σε κύβους
 - 1 μικρό μπρόκολο σε φουντίτσες
 - 1 μέτρια κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
 - 1 συσκευασία γάλα καρύδας
 - 3/4 φλ. νερό
 - αλάτι
 - φρέσκος κόλιανδρος
 - βρασμένο ρύζι
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Στο γουόκ ή ένα βαθύ τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά.
 - Πρόσθεσε το τζίντζερ και το σκόρδο και σοτάρισέ τα για περίπου δύο λεπτά.
 - Πρόσθεσε την πάστα κάρυ και σοτάρισε για άλλα δύο λεπτά.
 - Ρίξε στο σκεύος και την κολοκύθα, το μπρόκολο και την πιπεριά, ανακάτεψε καλά και πρόσθεσε το γάλα καρύδας.
 - Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός, κάλυψε με το καπάκι και άφησε να σιγοβράσει για περίπου 15 λεπτά.
 - Πρόσθεσε αλάτι και σέρβιρε πάνω από το βρασμένο ρύζι, πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο κόλιανδρο.
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ