Ιδιαίτερος συνδυασμός γεύσεων και light αποτέλεσμα.
Θερμίδες: 205/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσα και κόκαλα (συνολικά 453γρ.)
 - Μια πρέζα αλάτι
 - Μια πρέζα πιπέρι
 - 4κ. γλυκού πέστο βασιλικού
 - 1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
 - 6κ. σούπας τυρί μοτσαρέλα
 - 2κ. γλυκού τριμμένο τυρί παρμεζάνα
 
Τρόπος Μαγειρέματος
Κόψε το στήθος κοτόπουλου στη μέση για να έχεις 4 φιλέτα.
- Πασπάλισε με αλάτι και πιπέρι.
 - Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C.
 - Τοποθέτησε τα φιλέτα σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
 - Πρόσθεσε πάνω από το κάθε φιλέτο 1κ. γλυκού πέστο.
 - Φύλλο ψησίματος με φύλλο ή περγαμηνή εάν επιθυμείτε για εύκολο καθαρισμό.
 - Βάλε το ταψί στο φούρνο και ψήσε για 15 λεπτά.
 - Βγάλε το ταψί από το φούρνο, ρίξε από πάνω τις φέτες ντομάτες, τη μοτσαρέλα και την παρμεζάνα. Ψήσε για άλλα 3 έως 5 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί.
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ