Σαλάτα με μπλανσαρισμένα φασολάκια και καβουρδισμένο αρνί
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- αλάτι, πιπέρι
 - 2 φλ. φασολάκια
 - 500 gr αμπελοφάσουλα
 - 200 gr αρνί ψιλοκομμένο
 - 2 κ. σούπας αλεύρι
 - 1 1/2 φλ. ζωμός κοτόπουλου
 - 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος
 - χυμός από 1 λεμόνι
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βάλε τα φασόλια να βράσουν για περίπου τέσσερα λεπτά.
 - Γέμισε ένα μπολ με παγάκια και κρύο νερό και μετάφερε εκεί τα βρασμένα φασόλια να κρυώσουν.
 - Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά πέρασε για δύο λεπτά το αρνί να ζεσταθεί, αφαίρεσέ το και πρόσθεσε το αλεύρι να καβουρδιστεί.
 - Πρόσθεσε το ζωμό κοτόπουλου και την κρέμα και ανακάτεψε καλά για περίπου έξι λεπτά μέχρι να πήξει η σάλτσα.
 - Σούρωσε καλά τα φασόλια και πρόσθεσέ τα στο τηγάνι με την μπεσαμέλ για περίπου τέσσερα λεπτά.
 - Ρίξε και το χυμό λεμονιού και αλατοπίπερο και σέρβιρε με το καβουρδισμένο αρνί.
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ