Φιλέτα σολομού στο φούρνο με σάλτσα teriyaki και τραγανά φασολάκια με καρότα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 φιλέτα σολομού
 - 400 gr φασολάκια καθαρισμένα
 - 2 μεγάλα καρότα σε πλάγιες φέτες
 - 1/2 φλ. έτοιμη σάλτσα teriyaki
 - 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
 - αλάτι, πιπέρι
 - 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιολοκομμένα
 - 1/2 κ. γλυκού σουσάμι
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς και άλειψε με λάδι ένα ταψί.
 - Αλατοπιπέρωσε καλά το σολομό από όλες τις πλευρές του και τοποθέτησέ τον στο ταψί.
 - Σε ένα μεγάλο μπολ αλατοπιπέρωσε τα φασολάκια και ανακάτεψέ τα με μια κουταλιά λάδι.
 - Σε ένα δεύτερο μπολ ανακάτεψε τα καρότα με αλάτι, πιπέρι και λάδι.
 - Ρίξε τα λαχανικά στο ταψί και άπλωσε τα ομοιόμορφα.
 - Ρίξε πάνω στα λαχανικά και το σολομό τη σάλτσα teriyaki και βάλε να ψηθούν για περίπου 18 λεπτά.
 - Σέρβιρε όσο είναι ζεστά πασπαλίζοντας με το σουσάμι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ