Λαχταριστή μακαρονάδα με μανιτάρια και κολοκυθάκια σε κρέμα παρμεζάνας αρωματισμένη με θυμάρι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 450 gr σπαγγέτι
 - 500 gr μανιτάρια σε φέτες
 - 2 κολοκυθάκια σε φέτες
 - 2/3 φλ. αρακάς
 - 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
 - 2 κλωνάρια θυμάρι
 - αλάτι, πιπέρι
 - 1/3 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
 - 1/4 φλ. κρέμα γάλακτος
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά βάλε τα σπαγγέτι με τα μανιτάρια, τα κολοκυθάκια, τον αρακά, το σκόρδο και το θυμάρι.
 - Πρόσθεσε τεσσεράμισι κούπες νερό και αλατοπίπερο και άφησε να πάρουν βράση.
 - Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός, χαμήλωσε τη φωτιά και άφησε τα υλικά να σιγοβράσουν ξεσκέπαστα για περίπου 10 λεπτά.
 - Μόλις απορροφηθεί το νερό, αφαίρεσε το θυμάρι και πρόσθεσε την παρμεζάνα και την κρέμα γάλακτος και ανακάτεψε καλά.
 - Σέρβιρε όσο είναι ακόμα ζεστά με έξτρα παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ