Εύκολο γλυκό και με λίγες θερμίδες.
Θερμίδες: 130/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Για την κρούστα:
 - 6κ. σούπας μαργαρίνη, λιωμένη
 - 1+1/2φλ. αλεύρι ολικής
 - 1/2φλ. ζάχαρη καστανή
 - 3/4φλ. πεκάν ψιλοκομμένο
 - Για τη γέμιση:
 - 2 λευκά αυγά
 - 3κ. σούπας στέβια
 - 15γρ. κατεψυγμένες φράουλες
 - 2κ. σούπας χυμό λεμονιού
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Για την κρούστα:
 - Προθέρμανε το φούρνο στους 175°C.
 - Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακάτεψε όλα τα συστατικά για την κρούστα.
 - Άπλωσε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί, πάνω βάλε τα υλικά που ανακάτεψες στο μπολ και ψήσε για 15-20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
 - Όταν κρυώσει, κράτησε ένα φλιτζάνι στην άκρη και το υπόλοιπο άπλωσέ το στον πάτο ενός ταψιού 23x13εκ.
 - Για τη γέμιση:
 - Σε ένα μίξερ βάλε όλα τα υλικά της γέμισης και χτύπησέ τα για 10 λεπτά.
 - Βάλε τη γέμιση πάνω από την κρούστα κι έπειτα άπλωσε την υπόλοιπη κρούστα που βρίσκεται μέσα στο φλιτζάνι.
 - Βάλε στο ψυγείο το ταψί για 4 ώρες.
 - Κόψε σε 18 κομμάτια.
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ