Λαχταριστό ρύζι με τρυφερά λαχανικά, cheddar και πικάντικη γεύση τσίλι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
 - 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
 - 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
 - 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
 - 1 κολοκύθι σε κυβάκια
 - 1 φλ. καλαμπόκι βρασμένο
 - 1 συσκευασία ντομάτα κονκασέ
 - 1 φλ. ρύζι
 - 1 κ. γλυκού σκόνη τσίλι
 - 1/2 κ. γλυκού κύμινο
 - αλάτι, πιπέτι
 - 1 φλ. cheddar
 - 2 κ. σούπας κόλιανδρος ψιλοκομμένος
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρισε το σκόρδο με το κρεμμύδι και την πιπεριά για περίπου τρία λεπτά.
 - Πρόσθεσε το κολοκυθάκι και το καλαμπόκι και συνέχισε να σοτάρεις για άλλα τρία λεπτά.
 - Ρίξε στο τηγάνι την ντομάτα κονκασέ, το ρύζι, τη σκόνη τσίλι, το κύμινο, ενάμισι φλιτζάνι νερό και αλατοπίπερο.
 - Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός, κάλυψε με το καπάκι, χαμήλωσε τη φωτιά και σιγόβρασε για περίπου 15-18 λεπτά.
 - Πρόσθεσε το cheddar και άφησε να λιώσει για δύο λεπτά.
 - Σέρβιρε όσο είναι ζεστό, πασπαλίζοντας με τον κόλιανδρο.
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ