Έχεις στιλιστικές απορίες; Στείλε μας κι εμείς θα απαντήσουμε στην ερώτησή σου

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα στην παρέα! Να σας ρωτήσω… πως συνδυάζουμε τα εσώρουχα χρωματικά τώρα την Άνοιξη; Πρέπει να είναι ασορτί; Μπεζ πάνω και μπεζ κάτω; Επίσης τι να επιλέξω ώστε να νιώθω άνετα με λευκά ή αέρινα ρούχα ή γενικά με καλοκαιρινά υφάσματα που διαγράφουν;

Απάντηση
Φίλη μας τώρα την Άνοιξη (αλλά και γενικά) μπορείς να φοράς ένα σετ, δηλαδή ίδιο χρώμα πάνω και κάτω, αλλά να κάνεις και συνδυασμούς. Μπορείς να παίξεις με pastel αποχρώσεις και να δημιουργήσεις cute σύνολα ή να συνδυάσεις floral με μονόχρωμα. Τώρα για τα διάφανα, αέρινα ρούχα μπορείς να βρεις πλέον παντού nude εσώρουχα χωρίς ραφές που είναι η τέλεια επιλογή για αυτές τις περιπτώσεις!

Ερώτηση
Καλησπέρα αγαπημένο Tlife. Σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σου. Έχω να πάω σε ένα γάμο τέλη Μαΐου και θα βάλω κοραλί φόρεμα. Τι χρώμα παπούτσια και αξεσουάρ ταιριάζουν;

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να συνδυάσεις το φόρεμα σου με χρυσά λεπτά φίνα κοσμήματα, κολιέ ή σκουλαρίκια. Σε παπούτσια τώρα, ανάλογα το style του φορέματός σου, μπορείς να φορέσεις metallic πέδιλα ή πλατφόρμες. Αν θες στείλε μας μία φωτογραφία και θα σου πούμε πολύ συγκεκριμένα τι ταιριάζει!

Ερώτηση
Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Πήρα πρόσφατα ένα άσπρο σακάκι χωρίς φόδρα, που το βλέπουμε σε περιοδικά και sites. Μπορείτε να μου πείτε ιδέες να το συνδυάσω; Ιδιαίτερα θέλω συμβουλές για το παπούτσι. Δεν φοράω ακόμη ανοιχτό κρυώνω!

Απάντηση
Γεια σου! Φόρεσε το σακάκι σου με flat shoes, μπαλαρίνες ή loafers και συνδύασέ το με παντελόνια ή τζιν σε ένα urban cool style. Σε ψηλοτάκουνα επέλεξε nude γόβες σε πιο minimal style!

Ερώτηση
Γεια σας! Μέσα Μαΐου έχω να πάω σε μία εκδήλωση βραδινή. Έχω επιλέξει ένα ροζ φόρεμα με χρυσά button details. Τι παπούτσι να επιλέξω; Σκέφτομαι μαύρο πέδιλο.

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου έχει μία πολύ spring απόχρωση για να το συνδυάσεις με μαύρα πέδιλα. Τέλη Μαΐου θα έχουν βγει πολλά σχέδια με χρώματα και θα σου προτείναμε να βάλεις ή λευκές γόβες ή λεπτά χρυσά πέδιλα για πιο stylish αποτέλεσμα.

Ερώτηση
Γεια σας παρέα του Tilfe. Έχω πάρει αυτό το φόρεμα και θέλω τώρα να το βάλω με flat shoes. Τι μου προτείνετε;

Απάντηση
Φίλη μας συνδύασε το φόρεμα σου με flat espadrilles που θα βρεις παντού και πάνε τέλεια! Επίσης θα τις χαρείς με πολλά ακόμη casual spring σύνολα, αφού είναι super άνετες και απόλυτο trend.

 

And More