Τα outfit που επέλεξαν οι διάσημες αυτήν την εβδομάδα! Ψήφισε την καλύτερη εμφάνιση

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

 

Η Gigi Hadid επέλεξε ένα σιέλ σακάκι και σορτς, σε συνδυασμό με sneakers Ash και tiny sunglasses Alain Mikli.

 

Η Jessica Chastain φόρεσε μια λευκή ολόσωμη φόρμα Alexis σε συνδυασμό με μια μαύρη κορδέλα στη μέση και μεταλλικά πέδιλα.

 

Η Victoria Beckham στο show του οίκου Dior επέλεξε να φορέσει ένα σιέλ πουκάμισο και μια σιέλ παντελόνα από τη δική της συλλογή. Ολοκλήρωσε με ένα bralette μέσα από το πουκάμισο.

 

Η Kylie Minogue φόρεσε ένα floral φόρεμα Borgo De Nor με διακοσμητικά βολάν, το οποίο συνδύασε με μια mini chain bah και μοβ πέδιλα.

 

Η Kourtney Kardashian επέλεξε ένα πουκάμισο κι ένα παρεό του σχεδιαστή Jacquemus, τα οποία συνδύασε με ένα ζευγάρι πέδιλα Saint Laurent.

 

H Coco Rocha φόρεσε μια λευκή ολόσωμη φόρμα με dramatic sleeves και ολοκλήρωσε με μαύρα strappy πέδιλα.

 

Η Chiara Ferragni έκανε την εμφάνισή της με ένα μίνι φόρεμα, μαύρες γόβες, μεταλλική mini tote bag και μια ζώνη Dior.

 

H Dua Lipa φόρεσε ένα πουά φόρεμα, ένα κίτρινο μπερέ, platform sandals και τσάντα Balenciaga.

 

H Τάμτα επέλεξε να αναδείξει το mom jeans της με ένα λευκό crop top, PVC πέδιλα και tiny sunglasses.

 

H Heidi Klum με total denim look, το οποίο ανάδειξε με ένα ζευγάρι oxfords, μια bohemian ζώνη και ένα bralette.


Read More

And More