Τι φόρεσαν οι σταρ αυτή την εβδομάδα; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

 

H Priyanka Chopra φόρεσε ένα striped total look του οίκου Fendi και ολοκλήρωσε με PVC πέδιλα.

Η Rose Byrne επέλεξε ένα floral φόρεμα Brock Collection σε strapless γραμμή και το ανάδειξε με μπλε ζώνη και suede γόβες.

Η Jennifer Lopez επέλεξε ένα crop top και μια ριγέ παντελόνα από το brand Naked Wardrobe, τα οποία συνδύασε με μια ριγέ Chanel bag.

Η Emily Blunt φόρεσε ένα floral Christian Dior φόρεμα και μαύρα πέδιλα Gianvito Rossi.

Η Meghan Markle κατέφθασε στο Δουβλίνο με τον Πρίγκιπα Χάρι φορώντας ένα greenery look του οίκου Givenchy και αξεσουάρ σε neutral αποχρώσεις.

Η Margot Robbie έκανε μια κομψή εμφάνιση με βασικό κομμάτι ένα δαντελένιο Chanel φόρεμα και μαύρες γόβες.

Η Emma Roberts φόρεσε ένα φόρεμα Cynthia Rowley με βολάν και prints, πρόσθεσε μια τσάντα Dior και κόκκινα high heels.

Η Hailey Baldwin φόρεσε ένα total denim look Versace, το οποίο συνδύασε με λευκό τοπ, χρυσούς κρίκους, μαύρη tote bag και λευκά sneakers.

H Chiara Ferrangi φόρεσε ένα λευκό τοπ και παντελόνι, σε συνδυασμό με straw sandals και μια snakeskin τσάντα.

Η Dakota Johnson σε μια street style εμφάνιση φόρεσε ένα μαύρο off shoulder top, ένα ψηλόμεσο τζιν κι ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα.


Read More

And More