Δροσερή και πεντανόστιμη σαλάτα με κολοκύθια στο γκριλ, ντοματίνια και φέτα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 κολοκυθάκια κομμένα κατά μήκος στη μέση
 - 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
 - 2 φλ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
 - 430 gr βρασμένα ρεβίθια
 - 2 κ. σούπας βαλσαμικό ξύδι
 - 1/ φλ. ψιλοκομμένος βασιλικός
 - 100 gr φέτα
 - αλάτι, πιπέρι
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε την γκριλιέρα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και άλειψε τα κολοκυθάκια με μία κουταλιά λάδι.
 - Αλατοπιπέρωσέ τα καλά και τοποθέτησέ τα στην γκριλιέρα αφού έχει κάψει στην εστία της κουζίνας.
 - Ψήσε για περίπου 10 λεπτά, αφαίρεσέ τα από το σκεύος και άφησέ τα να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
 - Μόλις κρυώσουν τα κολοκυθάκια, κόψ’ τα σε φέτες (μισοφέγγαρα).
 - Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τα κολοκυθάκια με τα ντοματίνια, τα ρεβίθια, το υπόλοιπο λάδι, το ξύδι και αλατοπίπερο.
 - Πρόσθεσε τον βασιλικό και θρυμμάτισε από πάνω τη φέτα με τα χέρια σου.
 - Ανακάτεψε με προσοχή και σέρβιρε.
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ