Ποιος σταρ του Hollywood θα γίνει πατέρας στα 69 του;

Ο Richard Gere και η σύζυγος του Alejandra Silva πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Το ζευγάρι επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός αφού έλαβε μια ιδιαίτερη ευχή για το νέο μέλος της οικογένειάς του από τον Dalai Lama. Ο Αμερικανός ηθοποιός είναι ήδη πατέρας του 18χρονου Homer James Jigme Gere από τον δεύτερο γάμο του με την Carey Lowell και η Alejandra Silva είναι μητέρα ενός 5χρονου αγοριού.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον περασμένο Μάιο στην Ουάσιγκτον ενώ οι φήμες για εγκυμοσύνη είχαν αρχίσει από τον Αύγουστο. Μπορεί να έχουν 36 χρόνια διαφορά, όμως αυτό δεν αποτέλεσε στιγμή εμπόδιο για να ζήσουν τον θυελλώδη έρωτά τους και να αποκτήσουν τελικά ένα παιδί.

Η Silva, ανέβασε την Κυριακή μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram, μαζί με τον Gere, από την συνάντησή τους με τον Dalai Lama, ο οποίος φαίνεται να ακουμπά με το χέρι του την φουσκωμένη κοιλίτσα της Alejandra. Μάλιστα, στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: “Μερικά δευτερόλεπτα πριν… Πήραμε ευχές για τον θησαυρό μας που έρχεται… Δεν θα μπορούσαμε να το ανακοινώσουμε πριν το πούμε στον Dalai Lama”.

 

 

 

 

Read More

And More