Συγκλονίζει η αδελφή της Αγγελικής Πεπόνη στο “Μαζί σου”: “Ήταν μεγάλο σοκ και μεγάλος πόνος για εμάς”

Τραγικό το φινάλε στην υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη που είχε εξαφανιστεί το 2010 από την Πρέβεζα. Πριν από λίγες μέρες βρέθηκε το κρανίο μιας κοπέλας σε χωράφι στην Πρέβεζα και από τότε οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Από την πρώτη στιγμή τα στοιχεία ταίριαζαν και χθες ταυτοποιήθηκε και επισήμως μέσω DNA ότι πρόκειται για την άτυχη κοπέλα.

Συγκλονισμένη η οικογένειά της, που φάνηκε από την αρχή να πιστεύει πως το κρανίο ήταν της κοπέλας περιμένει τώρα να αποδοθεί δικαιοσύνη. Η αδελφή της Κατερίνα Πεπόνη αποκάλυψε στην εκπομπή “Μαζί σου” και στην Τατιάνα Στεφανίδου: “Αισθανόμαστε δικαιωμένοι εν μέρει γιατί όταν υπάρχει τέτοιος θάνατος στη μέση μετά από 8 χρόνια, δεν έχεις απόλυτη δικαίωση. Είναι ένα μεγάλο σοκ και ένας μεγάλος πόνος για εμάς. Τουλάχιστον πιστεύω ότι τώρα θα ανοίξει και πάλι η υπόθεση και θα έχουμε νέα στοιχεία”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αδελφή της άτυχης κοπέλας αποκάλυψε πως από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε το κρανίο, το μυαλό τους πήγε στην Αγγελική: “Το μυαλό όλων στην Πρέβεζα που ήξεραν την υπόθεση πήγε εκεί το μυαλό. Η Αγγελική δεν είχε δώσει σημάδια ότι θα εξαφανιζόταν για λίγες μέρες και θα γυρίσει, γι’ αυτό πήγε και το μυαλό μας στο κακό… Στο σημείο που βρέθηκε το κρανίο, είχε βρεθεί το τελευταίο στίγμα από το κινητό της Αγγελικής”.

Και συμπλήρωσε: “Όταν μας δώσουν ό,τι δοθεί από τις αρχές θα κάνουμε μια μικρή τελετή και θα πάει μαζί με τον μπαμπά μας, που πέθανε το 2002”.

Τέλος, για το αν περίμενε η ίδια να βρεθεί η αδελφή της, λύγισε και αποκάλυψε: “Δεν περίμενα να βρεθεί κάτι. Νόμιζα πως όπως έφυγε ξαφνικά, έτσι δεν θα μάθουμε τίποτα. Όλα όμως γυρίζουν σε αυτήν τη ζωή. Η δικαιοσύνη μπορεί να είναι τυφλή, αλλά οι λειτουργοί της θα αποδώσουν τώρα πια δικαιοσύνη”.

Δες το Video:

 

Read More

And More