Meghan Markle: Ο πατέρας της, της ζητά συγνώμη για ότι της έχει κάνει, αλλά εκείνη δεν θέλει να τον δει στα μάτια της”!

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια. Σε λίγους μήνες η οικογένεια τους θα μεγαλώσει, αφού η πρώην ηθοποιός περιμένει τον καρπό του έρωτα της. Το ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει πως και πως τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας τους και έχει ξεκινήσει ήδη να προετοιμάζεται. Ο Harry προσέχει και φροντίζει πολύ την Meghan και είναι πολύ ευτυχισμένος μαζί της. Είναι δίπλα της σε όλα, την στηρίζει και την υπερασπίζεται πηγαίνοντας κόντρα σε όλους.

Η Meghan έχει δεχτεί πολλές φορές πόλεμο ακόμα και από την ίδια της την οικογένεια. Λίγες μέρες μάλιστα, πριν τον λαμπερό γάμο της, ο πατέρας της Thomas είχε αναστατώσει τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ με την συμφωνία που είχε κάνει με γραφείο paparazzi για να πουλήσει φωτογραφίες από τον γάμο της κόρης του και του Harry. Αυτό εξαγρίωσε και το ζευγάρι αλλά και την βασιλική οικογένεια και προκλήθηκε μεγάλη ένταση.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις ο Thomas δεν πήγε στον γάμο και επικαλέσθηκε ότι είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Εφτά μήνες μετά τον γάμο, ο πατέρας της Meghan ξανά “χτυπά” με δηλώσεις για την κόρη του. “Της έχω γράψει πολλές επιστολές που της λέω πόσο πολύ την αγαπώ, το μόνο που θέλω είναι να την κάνω να είναι υπερήφανη για εμένα. Η κόρη μου έχει βάλει έναν τοίχο ανάμεσα μας και μάλλον δεν με έχει συγχωρέσει. Φοβάμαι πως δεν θα μου στείλει ούτε ευχές για τις γιορτές. Θέλω να της αποδείξω πως όλα όσα έχουν γραφτεί για εμένα είναι ψέματα” είπε ο Thomas.

“Με έχουν κατηγορήσει ότι κάνω τρομερά πράγματα. Δίπλα από εμένα σε ένα περιοδικό είχαν γράψει μία πολύ άσχημη ιστορία για τον πρίγκιπα Κάρολο, αλλά δεν τον αποφεύγει κανείς, ενώ εμένα όλοι” δήλωσε ο Thomas.

Πηγή Dailymail

Read More

And More