Οι μεγαλύτερες influencers του κόσμου συνεργάζονται με το SYOSS και δημιουργούν τις πιο stylish βαφές μαλλιών!

Το χρώμα μαλλιών είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση! Αλλά όσο προσωπική κι αν είναι άλλο τόσο θέλεις να ξέρεις ότι αυτό που έχεις επιλέξει είναι και πολύ stylish. Αυτός είναι και ένας λόγος που βρήκαμε αυτό το λανσάρισμα α) τόσο έξυπνο β) τόσο υπέροχο (ο άλλος είναι η τέλεια απόδοση χρώματος!). Ας γίνουν οι συστάσεις!

To SYOSS παρουσιάζει τη νέα σειρά αποχρώσεων SYOSS Trending Now. Με την υπογραφή του ειδικού στις βαφές μαλλιών Paul Phillips και σε συνεργασία με κορυφαίες fashion influencers, η νέα σειρά μόνιμης βαφής SYOSS Trending Now λανσάρει 3 εκθαμβωτικές αποχρώσεις και υπόσχεται να αλλάξει όσα ήξερες για τις βαφές μαλλιών!

Η νέα σειρά μόνιμη βαφής SYOSS Trending Now χαρίζει έντονα χρώματα μεγάλης διάρκειας με επαγγελματική κάλυψη λευκών. Χάρη στην Τεχνολογία SalonPlex, κατά της φθοράς της τρίχας δρα σε 2 βήματα: α) προστατεύει τα μαλλιά σου από τις φθορές και μειώνει το σπάσιμο έως 80% και β) αγκαλιάζει την τρίχα μετά τη βαφή προστατεύοντας την από το ξεθώριασμα. Τώρα έχεις την φροντίδα που χρειάζονται τα μαλλιά σου κι ένα τέλειο επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι!

Παρακάτω, οι τρεις διάσημες influencer που συνεργάστηκαν με το SYOSS για να διαλέξεις- ακολουθήσεις την αγαπημένη σου! ‘Η και όλες!

Vicky Heiler

Kim Hnizdo

Paulina Krupińska-Karpiel

 

Read More

And More