Μαντώ Γαστεράτου: Δημοσίευσε για… πρώτη φορά φωτογραφία με τον σύζυγό της στα social media!

Μπορεί να παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο μέχρι… χθες δεν είχαν ούτε μία κοινή φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Ο λόγος για την Μαντώ Γαστεράτου, η οποία το βράδυ της Πέμπτης δημοσίευσε για πρώτη φορά τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν περίπου έναν χρόνο και απολαμβάνουν στο μέγιστο τον έγγαμο βίο τους.

Μάλιστα, το Πάσχα έκαναν ένα ξεχωριστό ταξίδι στην Ιορδανία με σκοπό τόσο να περάσουν χαλαρές στιγμές όσο και να εξερευνήσουν νέα μέρη. Η ξανθιά παρουσιάστρια και μοντέλο μοιράστηκε από την πρώτη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές και εικόνες από το εντυπωσιακό ταξίδι της θέλοντας με αυτό τον τρόπο να μας μεταφέρει, έστω και για λίγο, σε έναν διαφορετικό πολιτισμό. Το βράδυ της Πέμπτης αποφάσισε για πρώτη φορά να δημοσιεύσει φωτογραφία με τον άντρα της ζωής της και όπως καταλαβαίνεις… τα likes έπεσαν “βροχή”!

“Μετά από 3,5 χρόνια σχέσης και 8 μήνες γάμου τον έπεισα να δημοσιεύσω και μια φωτογραφία μαζί του… και διάλεξε αυτή που φαίνεται μίσος lol”, ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την φωτογραφία.

Read More

And More