Σοφία Ζαχαριάδου: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της πρώην παίκτριας του GNTM! [pic]

Τη Σοφία Ζαχαριάδου την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model. Μπορεί να αποχώρισε νωρίς από το ριάλιτι μόδας του STAR, καθώς έπαθε κρίση πανικού κατά τη διάρκεια φωτογράφισης κάτω από το νερό, αλλά πρόλαβε να γίνει συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό και να αποκτήσει φανατικούς υποστηρικές, ενώ είδε πολύ γρήγορα είδε και τους followers της στο Instagram να αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς.

Μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, η Σοφία επέστρεψε στην παλιά καθημερινότητά της, κλείνοντας μάλιστα πολλές δουλειές ως μοντέλο. Πλέον, οι θαυμαστές της μαθαίνουν νέα της για την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή μέσα από τα social media, όπου είναι πολύ ενεργή. Το βράδυ της Πέμπτης, λοιπόν, αποκαλύφθηκε πώς η όμορφη κοκκινομάλλα είναι ερωτευμένη…

Το τελευταίο διάστημα, η Σοφία είναι ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Φερεντίνο, ο οποίος είναι μόλις 23 ετών και κούκλος. Ο αγαπημένος της είχε τα γενέθλιά του και τα γιόρτασαν μαζί σε γνωστό club, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς έβγαλαν μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, την οποία ανέβασε εκείνος στο προφίλ του στο Instagram.

Το ζευγάρι δείχνει full in love και πολύ ταιριαστό!

Read More

And More