Ζωή Κωνσταντοπούλου: Σπάνια κοσμική εμφάνιση στο θέατρο, πριν της εκλογές ! [pics]

Μπορεί να βρίσκεται σε προεκλογικό πυρετό ενόψει της 7ης Ιουλίου και των Εθνικών Εκλογών που έρχονται, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, όμως, δεν χάνει την ευκαιρία να βρεθεί ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα και σε επαφή με τον κόσμο. Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» , μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο, επιστρέφει όμως δυναμικά στον προεκλογικό αγώνα για τις εθνικές εκλογές!

Το βράδυ της Τρίτης , ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την συνάντησε στο θερινό θέατρο Έλλη Λαμπέτη, όπου βρέθηκε για να απολαύσει την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η μικρή μας πόλη» με τον Χρήστο Φερεντίνο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Στο πλευρό της φυσικά ήταν ο καλός της φίλος και συνεργάτης  Διαμαντής Καραναστάσης. Πρόκειται για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη που είχε αποτελέσει το μήλον της έριδος στην κόντρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου  με την Ραχήλ Μακρή, μιας και είχε προτείνει στην επικεφαλής του κόμματος μια πιο Lifestyle Προεκλογική εκστρατεία, κάτι που είχε ενοχλήσει την Ραχήλ, οδηγώντας στην οριστική ρήξη των δυο γυναικών!

Λίγα λόγια για την παράσταση:

«Η Μικρή μας Πόλη» είναι ένας ύμνος στην ζωή, στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και στην πολύτιμη αξία της κάθε στιγμής που ζούμε , όσο μικρή και ασήμαντη και αν φαίνεται.

Ο έρωτας, η φιλία, η ενηλικίωση, οι σχέσεις των γονιών με τα παιδιά τους, τα ατομικά και συλλογικά όνειρα της κοινωνίας , η απλή καθημερινή ζωή μιας πόλης, αλλά και όλος ο κύκλος της ζωής των ανθρώπων είναι τα θέματα πού διαπραγματεύεται με γλαφυρό , τρυφερό αλλά και αστείο τρόπο ο τιμημένος με το βραβείο Πούλιτζερ συγγραφέας Θόρντον Γουαϊλντερ σε ένα από τα πιο διάσημα έργα της παγκόσμιας δραματουργίας.

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας , με οδηγό την ιστορική μετάφραση του Μίνωα Βολανάκη , την θεατρική αφήγηση του Χρήστου Φερεντίνου , την σύμπραξη ενός έμπειρου θιάσου αλλά και με την συμμετοχή αποφοίτων και μαθητών της δραματικής σχολής «Ίασμος» δημιουργεί ένα σύμπαν επιθυμίας και μνήμης που αναδημιουργεί μικρές αλλά αξιοσημείωτες καθημερινές στιγμές και αναδεικνύει την ευαίσθητη ματιά του συγγραφέα και την αγάπη του για τον άνθρωπο που μοχθεί , ερωτεύεται, ανησυχεί και συνεισφέρει με το ήθος του , τις δικές του δυνάμεις και τις αξίες του , στην δημιουργία ενός καλύτερου και βιώσιμου κόσμου.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More